Użytkownik Szeregowy Opublikowano 9 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Nick z CS: Szeregowy Admin banujący: NeqMaster Serwer: Jailbreak Data zdarzenia: 12/9/2019 Opis sytuacji: Witam dostalem bana na waszym serwerze JailBreak za to ze wyslalem ip innego serwera na sayu byla to godzina 24 I na serwerze znajdowalo sie 6 osob lacznie ze mna I 2 kolegami ktorym podalem ip na sayu bo mnie oto poprosili nie pisalem ze zapraszam na serwer czy cos po prostu chcialem jak najprsociej im podac potem pewna osoba o nicku zaczynajacym sie na Q zrobila tego zdjecie I zaczynala mnie podjudzadz tym ze to ostatni raz kiedy gram na tym serwerze wiec sie wkurzylem I go zwyzywalem rowniez na sayu wtedy byly 3 osoby lacznie ze mna osobami ktore moga potwierdzic to co pisze sa Havciq Patriota I Kolega Paruwka Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): nie ma mnie jeszcze w banach Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina NeQMaster. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Szeregowy [AMXBans] Powod : ' reklama serwera ' Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 9 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Wchodzę na serwer, dostaje informacje że owy gracz reklamował inny serwer i freekillował inne osoby, zareagowałem odrazu a niżej dowody. Wycinek z konsoli: [VIP] Orbi ;3 : szeregowy jutro juz chyba tu nie pogarasz [GRYPS] [VIP] Szeregowy : czemu Kontakt do Administracji serwera - /kontakt [VIP] Orbi ;3 : za to podawanie ip [MUZA] Jezeli chcesz wylaczyc muzyke wpisz /muza [GRYPS] [VIP] Szeregowy : ale chcia, [GRYPS] [VIP] Szeregowy : chcial [VIP] Orbi ;3 : to zycie [VIP] Orbi ;3 : perm bedzie [GRYPS] [VIP] Szeregowy : ale ty jestes kurwa [GRYPS] [VIP] Szeregowy : jebana [VIP] Orbi ;3 : zycie [GRYPS] [VIP] Szeregowy : wez zaajeb sie HawciQ killed Szeregowy with awp [GRYPS] [VIP] Szeregowy : konfidencie [GRYPS] [VIP] Szeregowy : jebany ss.rar Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szeregowy Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 zabilem go 2 razy tylko go bo sam mnie do tego prowokowal a od 2 dni jak tu gram nie bylo zadnej skargi na mnie nawet mnie prosily niektorzy bym wbil do ct bo fajnie prowadze tylko ta 1 osobe zabilem 2 razy przez to ze mnie do tego sprowokowal Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 9 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 2 Reklamowanie innych stron i serwerów - Ban na zawsze. -> regulamin jb. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 9 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi