Użytkownik Banderowiec Opublikowano 9 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Nick z CS:Banderowiec Admin banujący:Fallen Serwer:Only dd2 #2 Data zdarzenia:2019.12.08 Opis sytuacji: Pisałem,że jestem odje*any i mam najlepsze legit sety na say (lubie wokół sie robić taką otoczkę,żeby ludzie się spłakałi i jakoś wyszło ) i ktoś sie w końcu spłakał bo robiłem magiczne akcje, to pojawił się PAN zmikoswany,który ma jeden tok rozumowania bez urazy,ale tak jest (przecież w tych czasach nie może być skillowego playera, to stwierdził,że mnie obejrzy i po 2 min na spetcie stwierdził,że mam jakieś rage legit sety także pozdrawiam Ciebie mordeczko.Pewnie nawet nie wiesz co to jest crosshair placement,ale mniejsza.Dawaj to demko)Zamiast mnie zaprosić na serwerze na jakiegoś ts-ka i mnie prześwietlić programem do wykrywania cheatów ,to tak po chamsku wchodzisz i piszesz,coś po 2 min oglądania mnie,no tak średnio. Wbiłem, styrałem, bana dostałem. Pozderki Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ):http://prntscr.com/q87yak Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Banderowiec [AMXBans] Reason : ' Czitujesz | Po demko na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 460363914 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.***.181.24* ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 9 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Oooo ukraina myślałem, że już się nie odwołasz. @Fallen 24h na rozpiskę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Banderowiec Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) @Fallen Mam nadzieje,że nie będziesz mi pisał w rozpisce "wychylanie na model" bo padnę. Idź najpierw doucz się co to jest wychylanie na pixel/preifre.Bo jak widze to twoje rozpiski to prawie się oplułem . Edytowane 9 Grudnia 2019 przez Banderowiec 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 9 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 @Banderowiec misiu spokojnie, znam Cie od dawna, byłeś spalony na każdej sieci na której grałem XD legit boj na triggerku XD, zresztą tutaj też kiedyś się spaliłeś ale był reset bansa, ale jesteś na tyle głupi i nadal to robisz XD // Dobra nie ma sensu tego przeciągać Demko z pova : https://www105.zippyshare.com/v/5pSjdtNX/file.html 4:30 4:35 - lock na model 6:12-6:20 - szybka pierwsza główka i potem kolega zapomniał o spreadzie 7:05 - co na głowie to wpada 7:55 - spread z ak 9:34 - to są te skillowe głowy 10:43 - piekny sprej i to z ak XD 11:25 - kolejny pokaz umiejętności 13:10 - celownik minimalnie na głowie, ale to wystarcza 13:49 - to samo Palisz się tak samo jak paliłeś kiedyś i błagam Cie nie pisz mi o flickach czy innych pierdołach, esp nawet nie odpalałem, ale jak bym to zrobił to pewnie znalazłbym więcej czasówek, tyle ode mnie na Twój temat @Shezo @Zmiksowany zapraszam do rozpiski 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Banderowiec Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Doszedłem do wniosku,że palenie się w moim wypadku jest bezsensowne(bo jestem na tyle mocarnym playerem przynajmniej na jakimś śmiesznym dd2,że nie potrzebuje jakiegoś trrigerka) i gram lepiej niż na jakimś śmiesznym Vermillionie(bezmyślnie),dlatego szukaj na siłę jakiś spalonych akcji.A te podjudzanie Zmiksowanego "patrz teraz"+ nie ruszałem się na respię kilka sekund,wtedy Zmiksowany musiał mieć w głowie tylko jedno "oho teraz bedzie jazda",ale akurat ta bania z ct tego typa na rampie to był czysty majstersztyk(sam byłem w szoku)Tak btw 450 dpi 2 sens. Demko:http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-1912082206-de_dust2-1575839160-1575840420.zip 7:46 9:35 Ale powiem wam jedno,nawet nie wiecie jak bajecznie się gra na 300 fps+144hz. A i fallen mam nadzieje,że wiesz co to są flick shoty(fliczki z ameryczki hehe). "znam Cie od dawna, byłeś spalony na każdej sieci na której grałem XD legit boj na triggerku XD, zresztą tutaj też kiedyś się spaliłeś ale był reset bansa, ale jesteś na tyle głupi i nadal to robisz XD" Widać,że nie można dać drugiej szansy,tylko od razu skreślać eh i mieć jeden tok rozumowania(przecież on był odpalony wcześniej to i teraz musi być odje*any) Chyba trzeba się rzeczywiście zastanowić nad kupnem nowego steama ehh Chcesz moje demko z ponad 100 fragami? Ubteam pewnie z chęcią obejrzy. Edytowane 9 Grudnia 2019 przez Banderowiec Odnośnik do komentarza
Użytkownik Banderowiec Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) 4:30-Widziałem typa jak podskakuje nad skrzynkę i on mnie też widział i spodziewałem się,że bedzie mnie pickował ,potem szybka reakcja z mojej strony(pamięć mięśniowa) 4:35-Zawsze robie prefire na te miejsca jak wchodzę z anarchiij, najpierw skanuje pozycje na skrzynce później przy skrzynce(mały box) potem ZAWSZE robie perfidny pick z duckiem strzał na awpke(typowe miejsce snajpera) i na końcu do pitu. A więc nie rozumiem o co Ci tutaj chodzi? 6:12-6:20-Japier*ole,serio?Słysze oponentów jak mnie skracają to się przygotowuje na flicka(pamięć mięśniowa.Za dużo lat gram w te yebane fp-sy,żeby takich podstawowych rzeczy nie opanować,tak samo fulll auto w jakiejś śmiesznej 1.6,gdzie sobie strzelasz w dół,prawo-lewo i znów w prawo i do końca). Wejdźmy na serwer to Ci pokaże jak się kontroluje full auto na +attacku .Ale uważam,że to full auto jeszcze nie jest opanowane na tyle dobrze,zeby strzelać głowy,ale na klatke wystarcza(duży hitbox) 7:05-No co na głowe to wpada masz racje.Zasługa dużego sensa+pamięć mięśniowa+go słyszałem jak biegnie,także łatafak 7:55-Spread z ak?Strzelam sobie zwykle full auto dol,prawo,lewo,prawo. 9:34-Nie rozśmieszaj mnie.Słysze typa jak tupta jak słoń na ct,to go pickuje ,a tamta głowa jest dana na full wrotkach(w biegu) sam się oplułem z wrażenia ale widać na demku jak celownik daje na głowę(na taki totalny pixel) (taki pół okrąg zajebałem) 11:25-1 frag zwykły,zwykle full auto w ciało KEKW,2 tak samo, a na 3 pickuje bo już się podpaliłem(głodny fragów lolz)-(pamięć mięśniowa) 13:10-Zwykly frag 13:49-tak samo "Palisz się tak samo jak paliłeś kiedyś i błagam Cie nie pisz mi o flickach czy innych pierdołach, esp nawet nie odpalałem, ale jak bym to zrobił to pewnie znalazłbym więcej czasówek, tyle ode mnie na Twój temat" Zacznijmy od tego,że te twoje "PIERDOŁY",przyczyniają się do skillowej gierki(ale widać,że mało wiesz).Odpal esp i pokaż ten mój chamski prefire w podstawowe miejscówki,gdzie może stać oponent,ale to przecież u Ciebie chamski look na model x+d. Edytowane 9 Grudnia 2019 przez Banderowiec Odnośnik do komentarza
Użytkownik BuGGeR Opublikowano 9 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 To dodam coś od siebie, demka nagrane 2dni temu Nie mialem jak zbanować bo wyszedłeś niestety Nazwa demek: Ban1---- 8:55 strzał poza glowe A Head, i jak widać anty Flash też jest bo na Full mleku gracz bez problemu sobie wychodzi z B i leci ct. Ban4---- 12:30 Full mleko i pestki w heady. Ban7----- 15:10 zabicie jednego przeskok na drugiego i Head Bandee----- 7:00 zabicie jednego, przeskok celownika 1/4 1/2 od razu na Head drugiego. Ban--- 16:35 wyjście z gali bicie jednego przeskok na drugi model i zabicie 1 później 2 Head. 1/2 widać ładny przeskok na model drugi jak i na 1/1 Ban00--- 1:18 przeskok na glowe tu nie jestem pewny rej sytuacji. Ban0000--- 4:38 zabicie jednego przeskok celownika na model gracza ma midzie. Widzieć to nie mógł. Demka : https://www78.zippyshare.com/v/NCwMAam9/file.html Czekałem i sprawdzałem czy jesteś na serwerze od wtedy ale nie trafiłem bo by był ban ode mnie. A teraz wchodz na forum i widze ze zbanowany wiec dodaje od siebie dowody 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 4:35 - lock b+ 6:12-6:20 - rozszalałeś się pod koniec, bez kappy b+ 7:05 - lock b+ 7:55 - bez komentarza... zajebiście dobre opanowanie b+ 10:43 - aj aj aj b+ 11:25 - ten 3 kill to zajebiście Ci wszedł, w ogóle nic nie widać... nawet tego przeskoku b+ Demko spalone. Palisz się na jakimś szajsie i myślisz, że tego w ogóle nie widać... legit btw XDDDDD Demek od @BuGGeR nawet nie chce mi się oglądać (pewnie też spalone). 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi