Skowron skowron Opublikowano 12 Grudnia 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Dwóch facetów wpada na siebie w centrum handlowym: - Och, przepraszam pana! - Nie, nie, to ja przepraszam. Zagapiłem się, bo wie pan, szukam tu mojej żony. - Ach tak? Ja też szukam swojej żony. A jak pańska żona wygląda? - Wysoka, włosy płomienny kasztan, ścięte na okrągło z końcówkami podwiniętymi do twarzy. Doskonałe nogi, jędrne pośladki, duży biust. Była w spódniczce mini i bluzeczce z pięknym dekoltem. A pańska? - Nieważne! Szukajmy pańskiej! Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 13 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 XDdd ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 No dosyć spoko Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Skowron Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi