Użytkownik revcreW Opublikowano 16 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Imię: Maciek Wiek: 20 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ lubię się zajmować serwerami jak i pomagać właścicielom Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: dd2 #1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, ale byłem właścicielem serwerów (zm,DD2,dr) Znajomość amxx i panelu (0-10): 8/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): tak Coś o sobie: No to jestem Maciek i mam 20 lat, jestem informatykiem, moje hobby to motocross/motoryzacja. Mam dużo wolnego czasu, więc uważam że będę odpowiednią osobą na to stanowisko, bo nie będę robił to pierwszy raz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 16 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 xDDDDDDD NA NIE Wszystko jest na - podanie- podanie dla jaj- konto pod podanie- Aktywnosc- staz- Troll- Mam dalej dawac powody?? xDDD ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jaro Opublikowano 16 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Jestem na nie. - Zachowanie poniżej krytyki. - Zerowa aktywność na forum. - Sfałszowany wiek (Nie wierzę że osoba w takim wieku jest tak nisko inteligentna i mało dojrzała). - Podanie napisane za pewne dla jaj (Troll). - Aktywnośc znikoma. - Staż znikomy. - Konto pod podanie. Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 16 Grudnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Na nie Konto pod podanie Aktywność Podanie pisane na kolanie Nikt cię nie zna Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 16 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 na nie -daj sie poznac -konto pod podanie -aktywnosc Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 22 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Jestem na nie. - Słabo napisane podanie. - Prawie zerowa aktywność na forum. - Staż też niedługi. - Nikt Cię nie zna. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi