Użytkownik macias Opublikowano 19 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Nick: macias; Wiek: 20; Doświadczenie: Dobre +/- 8 lat w grze; Mikrofon(Tak/Nie): TAK Obowiązkowa platforma STEAM: TAK: STEAM_0:0:61873367 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/macias/54.36.186.16:27045/ Znajomość AMXX: 8/10 Obowiązkowa składka(11,07 SMS) [Tak/Nie]: Nie (brak możliwości) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jaro Opublikowano 19 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 - Brak aktywności na forum. - Brak składki obowiązkowej. + Wiek. + Amxx. + Mikrofon. + Steam. Jestem za tym aby dać ci okres próbny lecz nadrób aktywność na forum migusiem + skołuj na składkę pieniążki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik macias Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Nie ukrywam, że zależy mi na ogarnięciu serwera podczas nieobecności administracji. Wszechobecne AFK, zlagowani i ludzie psujący grę brakiem kultury osobistej. Mnoży się trochę ostatnio takich przypadków. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chillwagon_09152 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 No to podanie z góry odrzucone ,widać regulamin masz głęboko w zadku. @PaTrYkus @Trivor Jeżeli nie wiesz o co mi chodzi panie @macias to zakazane jest wypowiadanie się w własnym podaniu 1 1 ,, Szef wszystkich szefów " Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi