Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

ODWOŁANIE.

xGorciu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: GórciuSztos <3
Link do profilu steam:
Nick admina banującego: SebaGG
Data i czas zdarzenia:12-23-19 03:28
Serwer (mod):      Mirage, idk.                         
Opis sytuacji: Gram sobie pięknie, śmiga wszystko i admin do mnie abym podszedł, kucnął i mnie wyje... z serwera XD ja tam nie wiem co on robił z kolegami, dlatego weźcie to też pod uwagę komu dajecie adm. Grałem czysto, sami zobaczycie w demku, a z resztą widać po statystykach :) Pozdrawiam, oprócz tego .. a szkoda gadać XD
Wycinek z konsoli: Zdj niżej.XD.thumb.png.31909514fc512c42ac33e911534e6d0c.png

JakiśSebaFrajer.PNG

• Użytkownik

I mam czekać jeszcze długo, bo mu sie dupska ruszyć nie chce? śmiech na sali..

• Użytkownik

Spokojnie, przecież się śmieje ;p Po prostu, jestem strasznie niecierpliwy, ale nie szkodzi :D 

• Użytkownik

Link do demka (przez zippyshare) :https://www58.zippyshare.com/v/prhdOSxo/file.html

Runda 5:7 - Wchodzi pod drewno i lekkim ruchem patrzy na typa przez patrzy na typa w pałacach 

Runda 6:7 najpierw patrzy na typa z undera, gdy wychodzi na mida, gdy go rushuje celuje przez boxy w typa (celownik idealnie na brzuchu) :)

Runda 8:7 Gdy wychyla z rampy wcelowany w typa przy schodach, kolejna sytuacja z tej rundy (ct stoi na schodach w smoke, gdy z niego wychodzi on odrazu zaczyna strzelac w tamto miejsce przypadek??) kolejna sytuacja tej rundy ziomek na ct stoi na daleko, on wcelowany przez ścianę.

Runda 9:8 Gdy stoi na shorcie ct przebiega przy schodach, on idealnie wychyla i zaczyna strzleać.

Moim zdaniem słaby wall i słaby gracz :)

• Użytkownik

Myślisz, że chciałoby mi się pisać odwołanie gdybym coś miał mordeczko? :D Raczej stworzyłbym nowe konto ;> Podaj też tego linka, bo z chęcią też bym obejrzał, a w zasadzie nie tylko ja. ;) Pozdrawiam słabeuszu, nie wiem jakim cudem Cię przyjęli.  Pewnie kucać musiałeś. Hehe ;> Czekam na odpowiedź, kogoś bardziej rozgarniętego. {Powodzenia! :) 

EDIT: DŁUGO JESCZE????????????? XDDDDDDDDD

• Użytkownik

Link do demka masz w odpowiedzi, kucac to może co rano musisz, nie wnikam. Jeżeli jesteś tak rozgarniety to sam sobie demka znajdź jak nie umiesz w link nacisnąć,  nie wnikam czy ci się chciało czy nie. 

• Użytkownik
W dniu 24.12.2019 o 00:32, SebaGG napisał:

Link do demka (przez zippyshare) :https://www58.zippyshare.com/v/prhdOSxo/file.html

Runda 5:7 - Wchodzi pod drewno i lekkim ruchem patrzy na typa przez patrzy na typa w pałacach 

Runda 6:7 najpierw patrzy na typa z undera, gdy wychodzi na mida, gdy go rushuje celuje przez boxy w typa (celownik idealnie na brzuchu) :)

Runda 8:7 Gdy wychyla z rampy wcelowany w typa przy schodach, kolejna sytuacja z tej rundy (ct stoi na schodach w smoke, gdy z niego wychodzi on odrazu zaczyna strzelac w tamto miejsce przypadek??) kolejna sytuacja tej rundy ziomek na ct stoi na daleko, on wcelowany przez ścianę.

Runda 9:8 Gdy stoi na shorcie ct przebiega przy schodach, on idealnie wychyla i zaczyna strzleać.

Moim zdaniem słaby wall i słaby gracz :)

KTO ROZPISUJE DEMKO PO RUNDACH? NO PROSZE WAS WYPIERDOLCI* GO Z TEJ RANGI BO CHLOP TO ZART XD

Dajcie mi warna czy cos, ale admin @SebaGG to kpina totalna, mnie banuje za czity bo po prostu jestem lepszy od niego, dodatkowo na gra na jakims szemranym steamie bez prime/ nowym koncie, nie potrafi rozpisać mojego demka  bo  jest po prostu leniwy albo nie potrafi dobrze oceniać akcji spalony/nie spalony.  @xGorciu jest czysyty, sam oglądałem  demko i nic podejrzanego nie widać,  skany na modele na brzuch czy tez po prostu wychlanie wcelowanym  to czysty przypadek, gracza nie banuje się po 5 czy tam 4 spalonych akcjach, admin po prostu ma zbyt wygórowane ego i banuje kogos,kto strzela lepiej od niego a sam zapewne gra odjebany na jakiś 5dollars cheats bo gra na steamie wartym 5złXD, zastanówcie sie kogo przyjmujecie na range admina.

• Super 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Po pierwsze. Po czym mam ci rozpisać demko po mapach? Jestem leniwy? Gdybym był leniwy to bym wkleił ci link do demka i szukaj sobie sam. Mój steam jest "szemrany" to że nie mam Prime chłopie jakbyś czytał regulamin I wymagania to byś wiedział że nie potrzebny jest Prime żeby być adminem, kpiną to jesteś Ty I uważasz się za "lepszego" bo try-hard'ujesz caly czas, ją gram tam dla rozrywki A Ty po to żeby coś osiągnąć A jedyne co możesz osiągnąć to do buzi dostać odemnie nawet ? twoje osiągnięcie 

• Użytkownik

Dobra Admin dostal degrada i ban zostaje usunięty.

Pozdrawiam.

✟☆KUBI☆✟
OneTap-majster 
76561198307847567.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]