Użytkownik Arcziii Opublikowano 24 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Twój nick: 错觉 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/ArcziiiSS/ Nick admina banującego: _Adi1i_ Data i czas zdarzenia: 12-24-19 15:31 Serwer (mod): Only Mirage Opis sytuacji: Prawde mowiąc nawet sam nie wiem co zrobiłem gram na tym serwerze dosyc sporo i jestem zaskoczony że dostaje bana Wycinek z konsoli: Mam problem z sourcebans nie laduję sie Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 24 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 @_Ad1i_ 48h na rozpiske @Youmuusskontaktuj się z adminem ponieważ nie wbija na forum. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Arcziii Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Dla mnie to śmieszne typ ma admina ledwo co wbija na serwer, forum 4 dni temu. Nagle wchodzi i daje mi bana przy czym na serwerze było 3 innych adminów którzy mnie napewno kojarzą. Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Ad1i_ Opublikowano 24 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 kur.. sr przypadkowo Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Ad1i_ Opublikowano 24 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Odpowiedz odnośnie bana: Ban był Nie słusznie dany z powodu pomylenia się przy sprawdzaniu. Bardzo przepraszam za kłopoty ;( Przepraszam bardzo Arcziii ( 错觉 ). Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 25 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Gracz odbanowany ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 25 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi