Użytkownik ufocheating Opublikowano 25 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 (edytowane) Nick:Rambo300iqFrin3r Imie:Igor Wiek:16 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie Doświadczenie z amx[1-10]:8 Czas spędzony na serwerze:Ok 30-40godzin (link do GT):https://www.gametracker.com/nien/ (jest to nowy GT jkbc) Nonsteam Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]:Z Tym różnie bywa ale raczej tak ×) Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Szczerze jestem bardzo fajnym chłopakiem myślę że się sprawdzę w roli admina też chciałbym ogarniać serwer np przez reklamami innych serwerów itd jestem bardzo aktywny ✔️ Kontakt:Emial,Discord, Pw Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak Edytowane 25 Grudnia 2019 przez Rambo300iqFrin3r Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Grudnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 -Gt (idk co to jest za linkss? "(link do GT):https://www.gametracker.com/nien/ (jest to nowy GT jkbc)") -Steam taka znajomość amxx a takie podanie... ;d - Na nie 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 26 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Jestem na nie. - Brak steam. - Ciężko mi uwierzyć w twój poziom znajomości amxx. - Nie potrafisz podać poprawnego linku do GT. - Podanie napisane byle jak, nie zachęca. - Prawie zerowa aktywność na forum. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 27 Grudnia 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Na nie Steam Podanie pisane na kolanie Wątpię w twoją znajomość AMX Nikt cię nie zna na forum Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Grudnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Adminów potrzebujemy, ale z podaniem musisz się bardziej postarać.. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 28 Grudnia 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi