Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 29 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Twój nick : @V1rus.hl.exe.* Nick osoby oskarżonej: @Malma Powód (opis sytuacji) : Nie słuszny warn Dowody: dowody? Hmm.. w ostrzeżeniu są dowody. Miejsce zdarzenia: Mój Profil. Coś od siebie: Jak nie wiesz, co to jest złe zachowanie, to poczytaj sobie? Jest to mój profil i mogę pisać co będę chciał tak? Nikogo tam nie obraziłem, a więc, o co Ci chodzi. 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Grudnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 "@Dusia Jeśli Ci nie odpowiada jakiś tam komentarz, to nie udostępniaj możliwości ." --> Nie widzę tutaj powodu do nadania warna Jest to pierwsza skarga, więc na razie jest ostrzeżenie słowne, a warn zostaje cofnięty. 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Grudnia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi