Użytkownik $zajbu$ Opublikowano 31 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Witam, Mam problem z wejściem na serwer. Pokazuje mi komunikat o błędnym haśle. Wpisuję setinfo i mam te hasło, które było wprowadzone. Bawiłem się z plikiem config ale nic to nie dało. Wprowadzałem różne hasła ale i tak nie mogłem wejść. Wprowadziłem prawidłowe i też nie mogę wejść. O co chodzi? Nawet wpisywałem hasło te ze steama. W laptopie w pracy gram non-steam natomiast w domu na steamie. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
Użytkownik $zajbu$ Opublikowano 31 Grudnia 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Kupiłem sobie konto SVIP na 3 dni. i co teraz? stracę tylko pieniądze bez możliwości gry. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 31 Grudnia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 chwila, zaraz zobacze dane na pw wyslalem, sprawdz. Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 5 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi