Użytkownik Kacperek Opublikowano 31 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Nick: CzarnyOgien Wiek (dokładna data urodzenia): 01.06.2002 Parę słów o sobie: Mam na imię Kacper, jest z województwa warmińsko-mazurskiego.Interesuję się boksem.Lubię grać w cs na serwerach AWP.Uczę się w szkole średniej na profilu geodezja.Podoba mi się to forum i lubię przesiadywać tutaj.Znacie pewnie mnie z wcześniejszych akcji ,ale trzeba patrzeć w przyszłość i żyć dalej , nie zadręczać się tym.Co tu więcej dodać chodzę na MMA już 4 miesiące i zamierzam tam zostać tak samo jak i tu. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: Powiem tak ,żeby grać na serwerze to trochę cienko byłoby ,ale jak leże i używam telefonu to przesiaduje na forum i zawsze patrze na chatbox lub na nowe tematy ,jak ktoś napiszę.Nie jestem w stanie tego określić ,ale na pewno nie mało. Czas online na forum: Z tego co widać to 3 dni i 15 godzin. Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Oczywiście ,że akceptuje inaczej bym nie pisał tego. Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Po pierwsze duża aktywność będzie na chatboxie i nawet spróbuje nadążyć za tym spamem.Na forum dużo przesiaduje i na pewno zauważę wszystko co nowe jest.Myślę ,że ktoś tam mi może jeszcze ufa i lubi ,ale po zmianie wkrótce to zauważą.Nie jestem osobą konfliktową i nie wdaje się w kłótnie i co najważniejsze próbuje załagodzić każdą kłótnię kogoś w jakiś sposób.Na koniec mogę jeszcze dodać ,że jestem w stanie pomóc każdemu ,jak będzie potrzebował pomocy w pytaniach itp. Edytowane 31 Grudnia 2019 przez CzarnyOgien 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Na Nie - Pomimo ze konto masz od ponad roku, nikt Cię praktycznie nie zna - Udzielasz sie od kilku dni - Interpunkcja leży - Na chatboxie też jakoś Cię nie widać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 31 Grudnia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Wybacz ale również na nie - Pobądź aktywny na shoutboxie, daj się poznać, mało kto Cię zna tutaj - Wszystko jest do nadrobienia, wpisy, posty, wymagania wiec się nie poddawaj - Kilka dni jesteś z nami Nadrób zaległości i wtedy złóż podanie ponownie! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 1 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Również na nie - Interpunkcja... - Podanie mnie jakoś nie przekonuje +wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 1 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Jestem na nie. - Nikt Cię nie zna. - Przez rok 3h spędzone na forum to praktycznie zerowa aktywność. - Nie spełniasz wymagań... 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 1 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Daj sobie czas i daj się lepiej poznać Dopiero zaczałeś się udzielać więc nikt Cie nie zna Ciężko jeszcze wyciagnąc wniosek czy jesteś osobą bez konfliktu i czy nie będzie prowokować. Póki co tego nie widać ale róznie bywa Aktywność jakaś tam jest ale według mnie troszkę za mało Daj się poznać i wtedy spróbuj 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zastosuj się do tego co wyżej i wtedy składaj podanie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi