Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Oj może być ciężko 😆 Cis doczekam się tego misia ? 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jestem no zaraz dostaniesz hah Rudzia dla mnie nie bedziesz wredna cn hah? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Obiecać nie mg czy będę wredna 😅 Cis chodź bo czekam 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 JEstem tylko wpuść do domu bo czekam Dla mnie milusia bedziesz wyjątek dla mnie zrobisz hah Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jestem 😅 oj nwm czy wyjątek zrobie 😅 Cis ??? chyba nie pod moim domem jesteś 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 JEstem i czekaw zerknij do pokoju drabiną sie dostalem Zrobisz widzisz jaki ja kochany to i ty taka bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jestem i kochany to nwm 😅 Cis chodź i zejdź z drabiny mieszkam na parterze 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 JEstem już na parterze , zróbmy to na parterze xddd kochana bedziesz rudzia cn? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jestem ale Ja jestem wredna 😅 Cis chodź i uciekam 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 JEstem ale nie uciekaj ode mnie przytul sie hah Nie jestes wredna bedziesz mila oki>? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jestem i uciekam poleżeć 😅 Cis ?? Może była bym mila ale to mi nie wychodzi 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jestem to poleżymy razem chciałabyś? Rudzia badz milusia nooo hah Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jestem 😅 Ja dużo miejsca potrzebuje do leżenia 😆 Cis ??? Nie umiem😅 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Ide sie klaść z tobą hah Rudzia musisz umieć chociaż dla mnie sie postaraj hah Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Wróciłam 😅 Kto pierwszy nwm😆 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Ja Daj naleśnika rudzia hah Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Idem z naleśnikiem 😅 Cis chodź bo zjem naleśniki 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Ideee i jestem Przecież ty się dzielisz wiec mi zostawisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jestem i się podzielę 😅 Cis chodź bo stygną naleśniki 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Prawie jestem hah Jaka miła podzieli się a wpuści do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jestem i czekam 😅 Cis Chodź stoję przy drzwiach 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Ideeeee Rudzia daj tulaska hah? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jestem 😅 Cis no nwm trzeba zasłużyć 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Czerwca 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jestem Rudzia śpioszku słodki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 21 Czerwca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 A jestem jestem 😅 Cis maluchu ??? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi