Użytkownik Amas Opublikowano 1 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Witam. Zostałem ponownie niesłusznie zbanowany. Piszę ponownie ponieważ zakładałem już taki temat. Link do tematu: Chodzi o to, że system u mnie wyłapał znowu spinhacka poprzez wpisanie komendy m_yaw 1. Wiedziałem, że to tak działa i logiczne, że bym ponownie takiego błędu nie popełnił i się nie kręcił, jednak sprawa wyglądała inaczej. Byłem na serwerze i w trakcie rozgrywki wyszedłem na balkon zapalić papierosa. I w tym momencie moja Kobieta, która nigdy wcześniej nie grała w csa stwierdziła, że sobie pogra... na klawiszu MOUSE4 mam zbindowaną wyżej wspomnianą komendę i moja Panna omyłkowo wcisnęła ten klawisz po czym kręcąc się myślała, że to naprawi... I w tym momencie zadziałał Wasz system anty cheatowski. Przepraszam za kolejny z kolei kłopot ale była to sytuacja, na którą nie miałem wpływu. Mam nadzieję, że nie będzie problemu z odbanowaniem. Pozdrawiam @ EDIT. Sorry za zbędny spam ale jakimś cudem wszedłem normalnie na serwer. Nie wiem czy już ktoś odbanował czy jakiś reset był czy coś ale można zamknąć i przeniesć Edytowane 1 Stycznia 2020 przez Amas 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zamykam rogaliku Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi