Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 1 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Wzór podania o Admina: Nick: <:<|Saijin|> Imię: Krzysztof Wiek: 13 (rocznikowo 14) oraz chciałbym dodać, że wiek to tylko liczba, a liczy się to co masz w głowie. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie posiadam. Doświadczenie z amx[1-10]: Sporę, ale w kwietniu przestałem zajmować się cs'em, a moje amx stawiam na 6/10. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/<:<|Saijin|>/145.239.23.161:27110/ Oczywiscie GT jest jeszcze nadrabiane. Steam/Nonsteam (Link do profilu): Steam - https://steamcommunity.com/id/OparekSzklarek/ Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak, posiadam sprawny mikrofon. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: mm, w sumie dobre pytanie, lubię pracować, dużo pracować, tam gdzie praca sprawia mi przyjemność, tak jest właśnie tutaj, do tej pory udało mi się dostać rangę Użytkownik (mam nadzieję, że to się zmieni), ale na forum daje z siebie wszystko, zaangażowany lecę przed siebie, nie zwalniając tempa, bo im dłużej człowiek na "fali" tym lepiej się trzyma, poznałem wielkie grono ciekawych, pracowitych osób, wzoruje się na nich, bo doceniam w każdym calu ich pracę, chciałbym ich w jakiś sposób odciążyć trochę, bo widać gołym okiem, że jednak roboty jest co nie miara, w dodatku na serwerze jest dużo Cheaterów oraz gracze nie przestrzegają zasad panujących na serwerze, z tego co widzę jest dużo osób w Administracji DD2 #1, ale aktywnością to oni się nie wykazują. Kontakt: Steam - https://steamcommunity.com/profiles/76561198882579326/ Gadu Gadu - 67073082 Forum - Tutaj też można do mnie pisać, ale wolę bardziej GG bądź Steam. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Niestety spełniam je w 50%. Wymagania: Minimum 16 lat. - Obowiązkowa składka. + Counter-Strike 1.6 na STEAM. + Minimum 20 godzin przegranych na serwerze. -/+ Minimum tygodniowe konto na forum, "nabite" 10 postów oraz brak warnów. -/+ 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik W#AC Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 no właśnie liczy się to co ma się w głowie czyli w twoim przypadku ,olej. Wiek to tylko liczba racja ,ale jak ktoś by się z serwera dowiedział ,że masz 13 lat już by płakał. Przy każdym twoim wejściu na serwerze [prawie] piszesz ,,już was karam boty" a potem się dziwisz ,ze sie do Ciebie spinają. Gt jest bardzo złe i z takim gt idziesz na admina? Ja jak szedłem na admina miałem przegrane 19k minut a ty zaledwie 600. Tak samo na forum dużo osób Cie zna iż nie jesteś z nami od roku czy tam iluś miesięcy ,mało kto Cie zna. Ja np Cie znam tylko z tego ,że jak ktoś się do Ciebie przyczepia piszesz ,,NS" a przypominam ,że nie masz czym się chwalić iż twój steam jest 2k19. Dla mnie podanie powinno być odrzucone i powinieneś je złożyć za tydzień - dwa daj się poznać na serwerze a nie lecisz na kolorek. I nie pisz ,że nie ma adminów bo są często i pilnują porządku. Spełniasz 3 wymagania na 5. Jak dla mnie powinno się spełniać wszystkie. -Wiek -Gt +składka Chwila obecna Nie. pozdrawiam korsji 1337 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chillwagon_09152 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Czasami pogrywam na dd2 i widzę Cie dość często. Lecz jak wiemy Gt oraz wiek pełnią ważną rolę w podaniu. U ciebie ten wiek przekracza najniższe kryteria bo 13 lat? 15 zrozumiem ale nie 13. Kwestia GT jak dla mnie gt jest słabe x3. Na forum sporo osób Cie nie zna ,dlatego ja na chwilę obecną jestem negatywnie nastawiony. +Steam +Składka -Wiek -GT -/+ podanie Obecnie na Nie. Złóż za tydzień z lepszym gt i będę nastawiony pozytywnie. ,, Szef wszystkich szefów " Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Podanie złożone, a od tamtego czasu na serwerze cię nie było. Złóż podanie jak twoja aktywność będzie stała Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi