Użytkownik KUBI Opublikowano 1 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 1. Nick: KUBI 2. Wiek: 14 Latek w tym roku bedzie 15?? 3. Dlaczego chcesz zostać Stałym Bywalcem?: Hmm. Pomimo mojego wieku myślę że jestem dość miłą osoba na forum którą próbuje każdemu pomoc najbardziej jak potrafi. Pomimo tego ze czasami mam złe dni, to zawsze próbuje być pozytywy dla każdej osoby która jest na forum Może nie byłem aktywny ostatnio na strefo boxie ( @Dusia wie dlaczego)To zawsze wejdę na forum żeby przywitać gracza, komuś pomóc lub sprawdzic czy nic się nie dzieje w dziale nad którym mam opiekę. Myślę że taka ranga mogła pasować dla takiej osóbki jak ja Szczęśliwego Nowego roku ?? ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chillwagon_09152 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Na tak +znany +lubiany +pomocny ,, Szef wszystkich szefów " Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi