Użytkownik jay20034 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Nick: @y0ung Wiek 08.07.2006 Parę słów o sobie: Witam mam na imię Marcin, mam 13 lat oraz interesuje sie grami oraz informatyką Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox? jeśli jest szkoła nie jest to jakoś długo 2/3 godzinki dziennie w weekend 6/7 Czas online na forum: kilka minut Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: oczywiście że tak Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Jestem osobą miłą,pomocną i nie konfliktową. Jeśli ktoś wbije na serwer chętnie mu w czymś pomogę nie mówię takich rzeczy że ,,nie chce mi się teraz,zrobię to później" Jeśli wbije taka osoba na serwer która będzie wszystkich wyzywać , to ogarnę to osoba i się zapytam dlaczego tak robi,co jej te osoby zrobiły,a jeśli mnie będzie wyzywała po prostu mut i kick z serwera. podrawiam Marcin "K3ST" Terlecki Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 2 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 30 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi