Użytkownik explode Opublikowano 2 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Twój nick: explode Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198264254383 Nick admina banującego: shadow Data i czas zdarzenia: teraz Serwer (mod): only mirage 1 Opis sytuacji: wiedza pana admina musi być potężna, skoro daje powód "aim pod przycisk" widząc dobry crosshair placement, celownik na poziomie głowy przez 90% czasu : DDD Wycinek z konsoli: - http://dynamit5544.usermd.net/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:151994327&advType=steamid&Submit Edytowane 2 Stycznia 2020 przez explode Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 2 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 @Shadow 48h ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shadow Opublikowano 2 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 gosc zachowuje sie jak bot, macha celownikiem strzela glowy , celuje connectror z undera po czym wychyla mu gisc z okna i ten sam gosc dostaje glowe za 80 hp przez sciane (mimi ze kolega skladajacy odwolanie celowal w connector w ulamku sekundy strzelil typowi glowe) takichakcji bylo wiecej Odnośnik do komentarza
Użytkownik explode Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 chyba nie bardzo wiesz, co robić, więc podpowiem. Rozpisujesz demko i próbujesz mi to udowodnić, bo na słowa mogę być lepszy od Ciebie : DDD zachowuje się jak bot, ale ma najlepszy movement? : DD Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzolmiAlternator Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @Shadow proszę o rozpisanie demka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shadow Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 koles ma movment bota kiedy wychyla przeciwnik jego celownik nienaturalnie znajduje sie na glowie przeciwnika, sytuacja opisana powyzej kiedy patrzyl w connector i nagle odwrócił sie trafil jedna pestka w glowe goscia z okna, albo na pistoletowce nienaturalne ruchy celownikiem oczywiscie dwa trafienia w glowe, nie wiem co mam tu jescze opisac po prostu akcje dla mnie byly nie naturalne na moje oko wspomagane 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik explode Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Tyle czekania na jakieś głupie wywody? Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 ehh widze ze nic z tego nie bedzie.... @SzolmiAlternator @Youmuus Brak rozpisanego demka poprawnie.... ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi