Użytkownik Lenon Opublikowano 2 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Nick podejrzanego: Ultra Nazwa Serwera: Only DD2 SteamID / IP: STEAM_0:1:161498221 Data i godzina: 02.01.2020 - coś miedzy 16 a 17:15 Link do dowodów(Demko,SS,itp): https://www12.zippyshare.com/v/cO02Pjez/file.html Rozpisanie Dowodów: Co ja mam tu rozpisywać, jak gość strzela z kałacha i mu momentami telepie celownik jakby miał Parkinsona? Czy jak wali te fullauto w model a mu kule lecą tam gdzie celownik? Dla przykładu na którymś demku (chyba ultra3 i 4) sam wziąłem kałacha i strzelałem. Moja sytuacja: wychodzę z anarchii i strzelam w typów na długiej, celownik wpierdalam w ziemię żeby kule jako tako leciały na model, (a co tu dopiero mówić o celowaniu aka Ultra czy Miś Maliś) a chłopaki sobie celują na model i im pięknie to fullauto wchodzi, jeszcze pestka w pestke tam gdzie celownik, zamiast z jakąś tolerancją i rozrzutem obok. Wyłączcie czity i przejrzyjcie na oczy w końcu bo to co się tu odpierdala to jest śmieszne. Coś od siebie: Jeżeli w/w gracz nie dostanie bana i UBT "nic nie widzi" to proszę o perma dla mnie na sieci. Wyjebane już mam jak takie odpały latają, a admin udaje, że nie widzi i ma wyjebane "bo przecież każdy lata odpalony". Edytowane 2 Stycznia 2020 przez Lenon Dodany SID, dzięki uprzejmości 020200 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PLUSULTRA Opublikowano 2 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Jak już zgłaszasz, to chociaż daj jakieś czasy. Jak mam się do tego odnieść? Proszę daruj sobie ten szantaż. Edit: Dla wyjaśnienia - ta różnica o której mówisz, że ja i Miś Maliś celujemy prosto w model i nam wszystko wchodzi, a ty celujesz w ziemie i nie wchodzi, wynika z tego, że spect w cs 1.6 jest lekko ograniczony i nie pokazuje wszystkich ruchów. Pooglądaj też innych, to też zobaczysz że celują full auto w model i wchodzi. Edytowane 2 Stycznia 2020 przez PLUSULTRA 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 7 godzin temu, PLUSULTRA napisał: Dla wyjaśnienia - ta różnica o której mówisz, że ja i Miś Maliś celujemy prosto w model i nam wszystko wchodzi, a ty celujesz w ziemie i nie wchodzi, wynika z tego, że spect w cs 1.6 jest lekko ograniczony i nie pokazuje wszystkich ruchów. Pooglądaj też innych, to też zobaczysz że celują full auto w model i wchodzi. HLTV tak samo nie pokazuje tego, że ja celuje w ziemie, a wy w model? Pozdro ziomek i nie pierdol. Zresztą oglądam własnie HLTV i widać pięknie jak Tobie za każdym razem celownik "ściąga" przy każdym strzale, a po przełączeniu na innego gracza z Twojego teamu ten celownik jest naturalny (i to jest na HLTV, a nie POV). Jakie czasy mam Ci podać jak całe demko lecisz na norecoilu/nospread? Mam się odpalić i pokazać różnicę w strzałach i być takim samym pro jak Ty? Chłopie daj spokój. 7 godzin temu, PLUSULTRA napisał: Jak mam się do tego odnieść? No właśnie, jak masz się odnieść jak grasz odjebany? Najlepiej to zamknij morde i wypierdalaj, proste? Odnośnik do komentarza
Użytkownik PLUSULTRA Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) https://www23.zippyshare.com/v/In9jEpx6/file.html - POV z jednej z tych map. Przewiń sobie na 17:10 i zobacz jak strzelam full auto w ścianę. Nie jest najładniejsze, ale widać jak ruszam celownikiem na prawo lewo prawo. Weź teraz odpal sobie dd2 i sam strzel full auto w tą ścianę. Zobaczysz, że wcale twój celownik nie musi być na ziemi. Wręcz przeciwnie. Co do pestek, to jest pewien interwał, w którym broń nie traci celności. Jak strzelasz z odpowiednią szybkością, to twoje pociski będą szły w ten sam punkt. To też sobie sprawdź. CYTAT: HLTV tak samo nie pokazuje tego, że ja celuje w ziemie, a wy w model? Oczekujesz, że na HLTV mój celownik w full auto będzie na ziemi? Twój jest na ziemi, bo nie potrafisz kontrolować. Mówiąc, że HLTV i spect nie pokazuje wszystkich ruchów, miałem na myśli, że jest mniej dokładny. Edytowane 3 Stycznia 2020 przez PLUSULTRA przedłużenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 1 godzinę temu, PLUSULTRA napisał: https://www23.zippyshare.com/v/In9jEpx6/file.html - POV z jednej z tych map. Przewiń sobie na 17:10 i zobacz jak strzelam full auto w ścianę. Nie jest najładniejsze, ale widać jak ruszam celownikiem na prawo lewo prawo. Weź teraz odpal sobie dd2 i sam strzel full auto w tą ścianę. Zobaczysz, że wcale twój celownik nie musi być na ziemi. Wręcz przeciwnie. Chcesz to też Ci nagram POV na legitach, ale po co? Tutaj masz gościa z FastCupa >> Destra Dalej twierdzisz, że celownik trzeba trzymać na modelu? Szkoda gadać. 1 godzinę temu, PLUSULTRA napisał: Co do pestek, to jest pewien interwał, w którym broń nie traci celności. Jak strzelasz z odpowiednią szybkością, to twoje pociski będą szły w ten sam punkt. To też sobie sprawdź. Zgadzam się w stu procentach, tylko czy ten Twój interwał nie jest czasem zbyt krótki? No tak, zapomniałeś dopisać, że na legitach trochę się ten interwał skraca i można szybciej strzelać. 1 godzinę temu, PLUSULTRA napisał: Oczekujesz, że na HLTV mój celownik w full auto będzie na ziemi? Twój jest na ziemi, bo nie potrafisz kontrolować. To naucz mnie go tak kontrolować jak Ty BOGU. Pierdolenie o szopenie, czego Ty chcesz tu bronić? Że widać jak Ci celownik ściąga nawet na HLTV w porównaniu do innych graczy? Zresztą nikt Ciebie nie pytał o zdanie, zgłosiłem gracza do UBT żeby "Cie sprawdzili", ale widzę uderz w stół a nożyce się odezwą. Szkoda mi na Ciebie czasu chłopie. Jesteś taki dobry, że aż słaby. Tak jak mówiłem wcześniej, dalej podtrzymuje swoje słowa >> Kolega nie ma bana to ja na niego czekam. @DOWN: Naucz się czytać. Odnośnik do komentarza
Użytkownik PLUSULTRA Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 6 minut temu, Lenon napisał: Chcesz to też Ci nagram POV na legitach, ale po co? Tutaj masz gościa z FastCupa >> Destra Dalej twierdzisz, że celownik trzeba trzymać na modelu? Szkoda gadać. Porównujesz full auto z średniego dystansu, do tego które strzelałem z bliskiego dystansu. Wiadome jest, że z dystansem celownik trzeba zmniejszać i na moim demku jest dokładnie tak samo. Ale pewnie, przecież jak ktoś lepiej gra od ciebie, to zapewne musi mieć nospreada/norecoila i bóg wie co jeszcze. Wypowiadam się w tym temacie, bo się bronię. Nie wiem ile jest jeszcze takich osób jak Ty, co nie do końca rozumieją spread w tej grze. 1 Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 3 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Robi się ze zgłoszenia rozmowa wiec zamykam a ubt wyda decyzje odnośnie tematu. Następnym razem nie spamujcie po 1 jest opcja edytuj po drugie temat nie służy do wymieniania się doświadczeniem w grze. Póki co zostawię to na upomnieniu. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Na wstępie, jeśli zgłaszacie kogoś to szanujcie trochę nasz czas i wypisujcie czasówki, to dużo ułatwi sprawę. Co do Ciebie panie Ultra, piszesz coś że spectate w 1.6 jest "upośledzony" i nie widać wszystkich ruchów, w Twoim wypadku jest wprost przeciwnie, widać te piękne mikroruchy kiedy RCS odwala za Ciebie robotę Przejdźmy już do samej rozpiski Demko : Ultra 17:13 - piekny przykład RCS, ale to pewnie przez upośledzonego spectate XDD | b+ 17:17 - to samo | b+ Dwie czasówki to trochę za mało więc lecimy dalej Demko : Ultra3 4:40 - dziwnie to wygląda | b+/- 8:00 - kolejny piękny sprej + przeskok | b+ 8:22 - znowu Ci się ręce trzęsą przy tym fullauto | b+ Demko : Ultra4 12:07 - reakcja celownika | b+ 13:23 - teraz porównajcie to do 10:08, rcs | b+ 13:37 - celownik szaleje jak puszczasz spreja | b+ 14:46 - spread Lenona w porównaniu do Twojego to żart Dodam jeszcze tutaj do demka "Ultra3" bo jak daję wyżej to post się mi rozjeżdża nie wiem czemu : ( 9:20 - reakcja celownika po tym jak znalazł sie na modelu | b+/- 10:08 - Twój spread w końcu wygląda normalnie Dla mnie demka spalone @2020020000220 @Zmiksowany Wasza kolej // Otwieram temat żeby kolega @PLUSULTRA mógł się jakoś bronić, jeśli chcesz edytuj jeden ze swoich postów i odnieś się do tego 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PLUSULTRA Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Napiszę w nowym poście, bo według mnie wtedy temat jest jest bardziej czytelny. Pierwsze demko "Ultra" - porównaj sobie to demko z tym ode mnie, link niżej. Czasy te same. Nie widzisz, że wygląda to całkowicie inaczej? Normalnie widać ciągnięcie spreja. Szczerze mówiąc, to sam się zdziwiłem widząc te demka. Nie sądziłem, że tak to wygląda z drugiej perspektywy. https://www23.zippyshare.com/v/In9jEpx6/file.html Do reszty demek nie mam swojego POVa, więc ciężko mi coś więcej powiedzieć. Jako, że jesteś UBT to zapewne wiesz, że kręcone przez kogoś demko, a zwłaszcza HLTV nigdy nie będzie tak dokładne jak POV. Sprawa jest nieco skomplikowana, ale szanuję za wreszcie normalną rozpiskę. Edit Teraz zauważyłem, że to na demku od Lenona jest najgorzej. Nie wiem czy jest zbugowane, czy Lenon ma lagi, ale ewidentnie coś jest nie tak. Nawet na HLTV jest dużo lepiej. Na moim POVie też. Wstawiam linki do map z HLTV. Zobaczcie jaka jest różnica między tym, a co Lenon wstawił. http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2001021628-de_dust2_snow-1577978880-1577980140.zip http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2001021649-de_dust2-1577980140-1577981340.zip http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2001021753-de_dust2-1577983980-1577985240.zip http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2001021710-de_dust2-1577981400-1577982660.zip Edytowane 3 Stycznia 2020 przez PLUSULTRA edit Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 16 godzin temu, PLUSULTRA napisał: Pierwsze demko "Ultra" - porównaj sobie to demko z tym ode mnie, link niżej. Czasy te same. Nie widzisz, że wygląda to całkowicie inaczej? Normalnie widać ciągnięcie spreja. Szczerze mówiąc, to sam się zdziwiłem widząc te demka. Nie sądziłem, że tak to wygląda z drugiej perspektywy. Nie napisali, że legity ze spectacte tak wyglądają? Pewnie myślisz też, że jak oglądasz kogoś fest odjebanego i Ty widzisz jak mu się celownik trzęsie, to u odpała też tak się trzęsie? 16 godzin temu, PLUSULTRA napisał: ewidentnie coś jest nie tak. Tym zakończmy podsumowanie Twojej gry. #doFallena: Musze go tępić. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenon Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Dobra zamknijcie ten temat - @Malma, @sh1nga, @venom @Fallen wiesz co robić. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zamykam na prośbę autora Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi