Użytkownik Kubusss Opublikowano 2 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Imię: Jakub. Wiek: 17. Dla czego chciałbyś opiekunem? : Dlatego iż że często grając widzę ludzi którzy nie robią celi mapy, obrażanie innych graczy lub łamią zasady używając między innymi wh/AIM bot. Chciałbym pomóc serwerowi i żeby była lepsza atmosfera podczas gry :). Jakiego serwera chciałbyś zostać opiekunem? : serwera only Only DD #2 u Trivora. Czy byłeś kiedyś opiekunem? : tak byłem kiedyś opiekunem. Znajomość amxx i panelu (0-10): 8.5. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak. Coś o sobie: Nazywam się Jakub mam 17lat pochodzę ze Śląska głównie i teresuje się sportem takim jak piłka ręczna i swiatkowka ale też lubię często w wolnych chwilach pograć sobie w Cs :). Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 2 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Na nie - jest już 2 opiekunów - Konto pod podanie - słabo rozpisane podanie + wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinVa Opublikowano 2 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Na wielkie NIEEE -podanie pisane na odwał(błędy orto i krótkie baaardzo) -masz jeden post i to właśnie ten -nikt cię nie zna -Twoje pdoanie wygląda na adma a nie opiekuna +wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chillwagon_09152 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Po pierwsze masz konto od nie dawna tak jak w sumie Ja. Ale zostańmy w twoim temacie. Ja bym Cie z takim podaniem i takim kontem na forum nawet na admina nie przyjął , a co dopiero mowa o opiekunie. Twój pierwszy post to jest właśnie to podanie. Pobądź z nami dłużej na forum ,zapoznaj się z innymi graczami i wtedy na pewno będę tak. Ciekawi mnie to ,że znasz amx prawie 9/10 czyli umiesz wgrywać pluginy już? Podsumowując +/- Wiek -Konto pod podanie -bardzo słabo rozpisane podanie jak na opiekuna Na obecną chwile jestem negatywnie nastawiony. ,, Szef wszystkich szefów " Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 5 Stycznia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Nie Konto pod podanie Nikt cię nie zna Jest już nas 2 Podanie pisane na szybko, nie przekonuje Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec iksiu Opublikowano 5 Stycznia 2020 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Z całym szacunkiem ale również na NIE - jest już 2 opiekunów - błędy ortograficzne - konto typowo pod podanie +/- wiek proponuję zacząć od zwykłego admina, uczestniczyć w życiu forum jak i serwera, daj się trochę poznać. Oczywiście jest to moja skromna opinia także nie zniechęcaj się Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 4 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi