Użytkownik SebaGG Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Twój nick: SebaGG *BiaŁY* Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198998570426 Nick admina banującego: steam Data i czas zdarzenia: jakoś godzina Serwer (mod): only mirage Opis sytuacji: Nie wiem co się stało wchodzę na serwer pogralem nawet nie dwie minuty I wyświetliło mi się globalna kara, no chuj vac. Ale ja nie cheatowalem nawet a grałem tylko na waszym serwerze także nie wiem nawet skąd ta kara możliwości jest taka, że ktoś wlamal się na moje kontonie miałem żadnych zabezpieczeń, żadnych guardow nic, druga opcja nieprawdopodobna , przez pozostałości po skinchangerze. Ale myślę że usunąłem wszystkie pliki z cs jak to miałem. Nowe konto sobie założyłem na serwer mogę wbijać normalnie, tyle ze poprostu wole to wyjasnic. Wycinek z konsoli: Edytowane 3 Stycznia 2020 przez SebaGG 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik hrms Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Vaca nie ma za nic kolego,musiałeś cheatować lub uzywać skin changera co jest wykluczone bo na serweze sa skiny więc po co mialbys to robic.Cheater i tyle Odnośnik do komentarza
Użytkownik Findelek Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 No to jedynie, ktoś ci się włamał na konto. Tego się już nigdy nie dowiemy, pewnie chodzi ci o nagrody za konkurs, lecz to zależy już tylko od właściciela! Odnośnik do komentarza
Użytkownik sony Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 25 minut temu, Findelek napisał: No to jedynie, ktoś ci się włamał na konto. Tego się już nigdy nie dowiemy, pewnie chodzi ci o nagrody za konkurs, lecz to zależy już tylko od właściciela! W takim przypadku nagroda dla Seby nie zostanie nadana. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SebaGG Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @hrmsskin chandrachangera miałem wcześniej na dwa mm'y ale to na początku konta WGL, I wydaje mi się że wszystko usunąłem Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @Youmuus dla mnie vac to vac i ban zostaje. Jesteś właścicielem i decyzja należy do Ciebie. @SzolmiAlternator też zerknij na to. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik SebaGG Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 8 minut temu, vista napisał: W takim przypadku nagroda dla Seby nie zostanie nadana. W takim razie decyzja nie należy do Ciebie, a Ty chcesz chcesz poprostu 20zl które ci przypadnie jeżeli mnie usuną z topki. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SebaGG Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) 8 minut temu, KUBI napisał: @Youmuus dla mnie vac to vac i ban zostaje. Jesteś właścicielem i decyzja należy do Ciebie. @SzolmiAlternator też zerknij na to. Nigdy nie cheatowalem I cheatować nie będę bana nie mam tylko vaca. Decyzja należy do Ciebie @Youmuus. Vaca dostałem po konkursie. Na serwerze byłem sprawdzany parę razy i nigdy nic nie miałem, nie miałem również bana za cheaty czy coś. Jak ktoś mnie sprawdzał niech się wypowie co do mojej gry podczas konkursu. Edytowane 3 Stycznia 2020 przez SebaGG Odnośnik do komentarza
Użytkownik explode Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 To wyjaśnia te przebłyski formy : D Odnośnik do komentarza
Użytkownik SebaGG Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Teraz, explode napisał: To wyjaśnia te przebłyski formy : D Pokaż mi te moje przebłyski formy. Link do demek masz na profilu youmusa Odnośnik do komentarza
Użytkownik SebaGG Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Okej kubi Odnośnik do komentarza
Użytkownik NoSkiLL Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Panowie (i Panie jesli jakies sa lub czytaja) fakt faktem ze VAC to jest przewinienie na koncie i najprawdopodobniej cos musialo wystepowac na komputerze osoby uzywajacej konta (czy to Seba sam czy moze ktos inny na koncie Seby) co sie musialo nie spodobac i gra wykryla ze cheat. Znam równiez przypadki ze VAC zostal zdjety bo valve sie sie zglosilo do gracza ze zostal on zbanowany przez system mimo tego ze byl czysty mozemy na to patrzec w ten sposób... ale teraz badzmy szczerzy - czy którys z Was kiedys podejrzewal Sebe o to ze czituje? czy ktos go ogladal , patrzyl i myslal ze ten chlop ma WH? czy Seba gra tak wyjatkowo (jak np nie raz widzimy innych graczy) ze braliscie go pod lupe i sprawdzaliscie demka zeby ustalic fakt czy naprawde czituje? Wedlug mnie jest to jeden z tych wyjatkowych momentów gdzie mimo tego ze gracz dostal VAC'a zasluguje to na pozytywne rozpatrzenie. Gram na serverze od jakis 2 mies niespelna, od poczatku byli gracze tacy jak afganistu, seba, shadow, potem awq, fidelek i nie raz czlowiek czuje to ze ktos strzela albo ma podejrzane akcje. Jak dla mnie Seba nie jest tym graczem bo wiem ile czasu spedzal na serverze oraz ile godzin wlozyl w to zeby dostac sie na szczyt tabeli w konkursie tez wiec na podstawie tego nie uwazam zeby byl odpalony. A teraz kilka ciekawostek: Widzimy gracza Seba, AWQ i mnie na TOP3. Punktowo bardzo podobnie ale zobaczmy glebsze staty: Gracz Seba ma ponad 50% wiecej fragów niz ja czy nawet ponad 50% wiecej niz AWQ. Gracz Seba ma ponad 2.5 raz wiecej smierci niz ja i 5 razy wiecej smierci niz AWQ. Gracz Seba wystrzelil ponad prawie 5 razy wiecej niz ja czy ponad 3.5 razy wiecej niz AWQ. Rozumiem VAC: ale na podstawie nawet tego czy gracz który jest odpalony i ma WH albo AIM'a moze miec takie staty? Kiedy widzimy ze tylko 300 pkt róznicy miedzy TOP1 a TOP2 i 400 do TOP3 gdzie kolejni gracze maja zupelnie mniejsze liczby czy nawet kazdy kolejny gracz ponizej ma mniej poprostu statystycznie i intuicyjnie dalbym Sebie kolejna szanse na pozostanie na serverze (wiem ze dzisiaj dostal bana od Executora za WH bo "w imie zasad ze juz masz vac'a"). Nie jestem adminem, wasza decyzja bo wiadomo ze wedlug niektórych "vac nie klamie" ale czy wy sami sadzicie ze ktos biega odpalony ? + do tego Seba sam zalozyl watek na forum sie zglosic? Your Call! Odnośnik do komentarza
Użytkownik explode Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Fajnie, jakby dał ssa z wiadomością o vac, bo mógł tez odpalać się na drugim koncie powiązanym tym samym numerem telefonu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SebaGG Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 7 minut temu, explode napisał: Fajnie, jakby dał ssa z wiadomością o vac, bo mógł tez odpalać się na drugim koncie powiązanym tym samym numerem telefonu. Jak to sprawdzić tą wiadomość Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Od teraz nie chce żeby ktoś jeszcze się wypowiadał oprócz Youmuusa ponieważ robi się spam!. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 3 Stycznia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @SebaGG Można łatwo sprawdzić czy ktoś Ci się włamał czy nie. Podeślij nam screeny z ostatnich logowań na Steamie. https://help.steampowered.com/pl/accountdata/SteamLoginHistory VACa w nie dostaje się czipsach także bylo coś na rzeczy. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SebaGG Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 22 minuty temu, Youmuus napisał: @SebaGG Można łatwo sprawdzić czy ktoś Ci się włamał czy nie. Podeślij nam screeny z ostatnich logowań na Steamie. https://help.steampowered.com/pl/accountdata/SteamLoginHistory VACa w nie dostaje się czipsach także bylo coś na rzeczy. Tak jak pisałem wyżej, vac spowodowany był prawdopodobnie włamaniem na konto, mam nic nie zabezpieczone, lub skinchangerem. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chillwagon_09152 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @SebaGG mi kiedyś vaca na starym koncie nałożyli po roku też za skinchangera ,więc możliwe ,że za to Ci nałożyli. ,, Szef wszystkich szefów " Odnośnik do komentarza
Użytkownik SebaGG Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Wszystkie moje wejścia są, czyli włamać nikt się nie włamał. Zostaje tylko skichanger. Usunąłem I pobrałem cs na nowo, bo szukałem plików od skina i nie widziałem żadnego. Edytowane 3 Stycznia 2020 przez SebaGG Odnośnik do komentarza
Użytkownik Findelek Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ale co jak co wypowiedz Noskilla jest najmądrzejsza w tym poście. Tu nie chodzi o te logowania nawet, lecz prawdopodobnie na serwerze nigdy nie używał cheatów. Po prostu były to godziny ciężkiej pracy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Awq1337 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Seba podeślij nazwę/linka do tego skinchengera. Można łatwo sprawdzić czy stał się wykrywalny. Wstaw również ss z cs. Pokaże to czy jest to VAC, overwatch czy może unturested. W tym przypadku to może pomóc bo jeśli vac był za skinchangera którego używałeś dawno to jedyne co mogłeś za niego dostać to unturested. Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 3 Stycznia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 2 godziny temu, NoSkiLL napisał: Panowie (i Panie jesli jakies sa lub czytaja) fakt faktem ze VAC to jest przewinienie na koncie i najprawdopodobniej cos musialo wystepowac na komputerze osoby uzywajacej konta (czy to Seba sam czy moze ktos inny na koncie Seby) co sie musialo nie spodobac i gra wykryla ze cheat. Znam równiez przypadki ze VAC zostal zdjety bo valve sie sie zglosilo do gracza ze zostal on zbanowany przez system mimo tego ze byl czysty mozemy na to patrzec w ten sposób... ale teraz badzmy szczerzy - czy którys z Was kiedys podejrzewal Sebe o to ze czituje? czy ktos go ogladal , patrzyl i myslal ze ten chlop ma WH? czy Seba gra tak wyjatkowo (jak np nie raz widzimy innych graczy) ze braliscie go pod lupe i sprawdzaliscie demka zeby ustalic fakt czy naprawde czituje? Wedlug mnie jest to jeden z tych wyjatkowych momentów gdzie mimo tego ze gracz dostal VAC'a zasluguje to na pozytywne rozpatrzenie. Gram na serverze od jakis 2 mies niespelna, od poczatku byli gracze tacy jak afganistu, seba, shadow, potem awq, fidelek i nie raz czlowiek czuje to ze ktos strzela albo ma podejrzane akcje. Jak dla mnie Seba nie jest tym graczem bo wiem ile czasu spedzal na serverze oraz ile godzin wlozyl w to zeby dostac sie na szczyt tabeli w konkursie tez wiec na podstawie tego nie uwazam zeby byl odpalony. A teraz kilka ciekawostek: Widzimy gracza Seba, AWQ i mnie na TOP3. Punktowo bardzo podobnie ale zobaczmy glebsze staty: Gracz Seba ma ponad 50% wiecej fragów niz ja czy nawet ponad 50% wiecej niz AWQ. Gracz Seba ma ponad 2.5 raz wiecej smierci niz ja i 5 razy wiecej smierci niz AWQ. Gracz Seba wystrzelil ponad prawie 5 razy wiecej niz ja czy ponad 3.5 razy wiecej niz AWQ. Rozumiem VAC: ale na podstawie nawet tego czy gracz który jest odpalony i ma WH albo AIM'a moze miec takie staty? Kiedy widzimy ze tylko 300 pkt róznicy miedzy TOP1 a TOP2 i 400 do TOP3 gdzie kolejni gracze maja zupelnie mniejsze liczby czy nawet kazdy kolejny gracz ponizej ma mniej poprostu statystycznie i intuicyjnie dalbym Sebie kolejna szanse na pozostanie na serverze (wiem ze dzisiaj dostal bana od Executora za WH bo "w imie zasad ze juz masz vac'a"). Nie jestem adminem, wasza decyzja bo wiadomo ze wedlug niektórych "vac nie klamie" ale czy wy sami sadzicie ze ktos biega odpalony ? + do tego Seba sam zalozyl watek na forum sie zglosic? Your Call! @Findelek, @NoSkiLL Sprostuję tę sytuację odnośnie Awq. Te dane, które odczytałeś z tabeli nie są w 100% prawdziwe, ponieważ oprócz punktów to pozostałe dane zostały wprowadzone "losowo" (wynikło to z powodu, że Awq został usunięty z ranku a po kilku dniach dodany), ale to nie o nim jest temat. _________________________ Wracając do sytuacji @SebaGG Jak pisałem wcześniej, VACa nie dostaje się za nic a jak już coś to jest na to bardzo ale to bardzo mała szansa. Nie mam zamiaru dochodzić i sprawdzać czy to był VAC za SkinChangera, VAC to VAC i koniec tematu. Nieznajomość regulaminu konkursu nie usprawiedliwia Cię z jego konsekwencji za nie przestrzeganie, więc nie otrzymasz nagrody za konkurs. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SebaGG Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Chłopie jaka nieznajomość regulaminu? W życiu nie cheatowalem. Najlepiej dac swoim kasę to wiesz co Wsadź sobie w dupe tą stwoke albo viscie daj niech ci dupsko lize. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzolmiAlternator Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 2 minuty temu, SebaGG napisał: Chłopie jaka nieznajomość regulaminu? W życiu nie cheatowalem. Najlepiej dac swoim kasę to wiesz co Wsadź sobie w dupe tą stwoke albo viscie daj niech ci dupsko lize. I się doigrałes ty Bogu podwórka ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik sony Opublikowano 3 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 12 minut temu, SebaGG napisał: Chłopie jaka nieznajomość regulaminu? W życiu nie cheatowalem. Najlepiej dac swoim kasę to wiesz co Wsadź sobie w dupe tą stwoke albo viscie daj niech ci dupsko lize. Dobrze wiedziec ze komus dupe wylizalem co @Youmuus 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi