Użytkownik Samuraj Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Mój nick samuraj♤CSGO Poszlem do łazienki a mama przypatkowo wylonczyla z kontaktu Zostalem zbanowany odbanujesz serwer only mirage strefa skilla mam kupionego vipa i co teraz JUSZ TAK NIGDY NIE BENDE ROBIC 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzolmiAlternator Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Był lekki włam na server i nie którzy dostali bana przez console od jakiś typa ci którzy dostali bana zostaną odbanowani Odnośnik do komentarza
Użytkownik Samuraj Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 10 minut temu, SzolmiAlternator napisał: Był lekki włam na server i nie którzy dostali bana przez console od jakiś typa ci którzy dostali bana zostaną odbanowani Kiedy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Samuraj Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Kiedy ale ja mam vipa kupionego i co teraz dziś kupilem Edytowane 4 Stycznia 2020 przez Samuraj Nwm Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzolmiAlternator Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Nie Wiem kiedy dopiero co na kompa wlazłem muszę popatrzeć kto dostał i odbanować może to chwile zejść Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzolmiAlternator Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Proszę o zamknięcie tematu gracz odbanowany @KUBI Odnośnik do komentarza
Użytkownik Samuraj Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 3 minuty temu, SzolmiAlternator napisał: Proszę o zamknięcie tematu gracz odbanowany @KUBI Nadal mam bana 2 minuty temu, SzolmiAlternator napisał: Proszę o zamknięcie tematu gracz odbanowany @KUBI 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Samuraj Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 4 minuty temu, SzolmiAlternator napisał: Proszę o zamknięcie tematu gracz odbanowany @KUBI Nadal mam bana odbanuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzolmiAlternator Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Nie spam i nie pisze w tym temacie już Napisz ci osobiście jak dostanie tego ub coś się SB zwiesił Odnośnik do komentarza
Użytkownik Samuraj Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 7 minut temu, SzolmiAlternator napisał: Nie spam i nie pisze w tym temacie już Napisz ci osobiście jak dostanie tego ub coś się SB zwiesił To wtedy mój VIP przepadnie kto mi to wzruci Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 4 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi