Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Admin maka paka ?

KinVa

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick:maka paka
Imię:Damian
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie
Doświadczenie z amx[1-10]:Mocne 6. Jak se popykam 2dni góra 3 to będzie mocne 8 a jeszcze później 9 :P
Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Maka Paka/145.239.23.161:27110/
Steam/Nonsteam (Link do profilu):https://steamcommunity.com
/profiles/76561198956332304   (nie klikajcie w ten link tylko skopiujcie i wklejcie w kolejnej karcie bo internet mi się zwalił i nie mogłem odpalić steam na komp to odpaliłem na telefonie i spisałem link xDDD)
Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]:TaK
Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak
Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Jestem dużo aktywny na serwerze i ludzie już mnie trochę znają i na forum coś tam też próbuje się interesować, ale andal próbuje. A co do serwera to lubię sobię pograć na tym serwerku (ostatnio mniej), ale nadal gram i widzę jak ktoś nie robi celi mapy, albo łamie w jakiś sposób regulamin np. przez obrażanie innych. Także gram sb rano, lub czasem późnym wieczorem i brakuje tych adminów wtedy  na serwerze a w tych godzinach  gra więcej odpałów i gracze mniej przestrzegają zasad, to potweirdzone info :P . Przyda się też pomoc tej administracji serwera bo wiem ,że serwer ptrzebuje adminów i gracze się skarżą na ich brak interwencji a wiem ,że sie starają i wchodzą na serwer jak jest potrzeba, tylko gracze są niecierpliwi i potem wyzywają jacy to admini są leniwi itp :D. Chciałbym także dodać ,że ja sam nie jestem perfekcyjnym modelem na admina ,ale ta ranga zobowiązuje i się staram hah.
Kontakt:Pw na forum, GG, fb, steam, snap(da się pisać tam xD), ig(to samo co ze snapem hah)
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak

Wymagania:

Minimum 16 lat.                                                                                                                   
 +
Obowiązkowa składka.                                                                                                        +
Counter-Strike 1.6 na STEAM.                                                                                             +
Minimum 20 godzin przegranych na serwerze.                                                             +
Minimum tygodniowe konto na forum, "nabite" 10 postów oraz brak warnów     +

• Użytkownik

podobno miales nie pisac na nic podania ^

-wchodzisz w dyskusje

+wiek

+/- gt

+steam/

Na nie ;}}

,, Szef wszystkich szefów "

• Użytkownik∙

+aktywny na serwerze

+wiek

+steam

+jest słaby i go ciągle zabijam

Na tak

olokorawawa.gif

• Premium
Premium

na tak 

+ wiek 

+ podanie 

+ gt 

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik

Na tak

+ Aktywny

+ Wiek

+ Gt

+ Steam

+ Ładnie napisane podanie

• Właściciel
Właściciel

EPunsg7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

• 6 miesięcy temu...
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]