Użytkownik KinVa Opublikowano 5 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Nick:maka paka Imię:Damian Wiek:16 skończone(rocznikowo 17) Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie Doświadczenie z amx[1-10]:Mocne 6. Jak se popykam 2dni góra 3 to będzie mocne 8 a jeszcze później 9 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Maka Paka/145.239.23.161:27110/ Steam/Nonsteam (Link do profilu):https://steamcommunity.com/profiles/76561198956332304 (nie klikajcie w ten link tylko skopiujcie i wklejcie w kolejnej karcie bo internet mi się zwalił i nie mogłem odpalić steam na komp to odpaliłem na telefonie i spisałem link xDDD) Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]:TaK Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Jestem dużo aktywny na serwerze i ludzie już mnie trochę znają i na forum coś tam też próbuje się interesować, ale andal próbuje. A co do serwera to lubię sobię pograć na tym serwerku (ostatnio mniej), ale nadal gram i widzę jak ktoś nie robi celi mapy, albo łamie w jakiś sposób regulamin np. przez obrażanie innych. Także gram sb rano, lub czasem późnym wieczorem i brakuje tych adminów wtedy na serwerze a w tych godzinach gra więcej odpałów i gracze mniej przestrzegają zasad, to potweirdzone info . Przyda się też pomoc tej administracji serwera bo wiem ,że serwer ptrzebuje adminów i gracze się skarżą na ich brak interwencji a wiem ,że sie starają i wchodzą na serwer jak jest potrzeba, tylko gracze są niecierpliwi i potem wyzywają jacy to admini są leniwi itp :D. Chciałbym także dodać ,że ja sam nie jestem perfekcyjnym modelem na admina ,ale ta ranga zobowiązuje i się staram hah. Kontakt:Pw na forum, GG, fb, steam, snap(da się pisać tam xD), ig(to samo co ze snapem hah) Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak Wymagania: Minimum 16 lat. + Obowiązkowa składka. + Counter-Strike 1.6 na STEAM. + Minimum 20 godzin przegranych na serwerze. + Minimum tygodniowe konto na forum, "nabite" 10 postów oraz brak warnów + Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chillwagon_09152 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 podobno miales nie pisac na nic podania ^ -wchodzisz w dyskusje +wiek +/- gt +steam/ Na nie ;}} ,, Szef wszystkich szefów " Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 5 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Na tak Steam, wiek, aktywny na serwerze i forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 +aktywny na serwerze +wiek +steam +jest słaby i go ciągle zabijam Na tak Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 5 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 na tak + wiek + podanie + gt Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik AMG Opublikowano 6 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Na tak + Aktywny + Wiek + Gt + Steam + Ładnie napisane podanie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi