Użytkownik KUBI Opublikowano 7 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Wzór: 1. Nick: Kubi 2. Z jakiej rangi rezygnujesz?: UBY csgo oraz admin Mirage 3. Powód: pora na naukę oraz brak czasu. Dziękuję @Youmuus za danie mi szansy pomimo mojego wieku. Mam nadzieję że nie zawiodłem. Dziękuję kazdej osobie która była spoczko osobą która nie oceniała mnie po moim wieku. Nie będę tutaj pisał kazda osobę bo wiecie o kim mówię Po pierwsze mam młodsza siostre która ma trochę ponad miesiąc i chce z nią oraz rodziną spędzać czas A nie siedzieć na Kompie. Druga sprawa to że chce się wziąść za siebie i zacząć trenowac rozne sporty A nie siedzieć na kompie A trzecia rzecz to ze chce więcej czasu przeznaczyć na Naukę żeby osiągnąć sukces w przyszłości. Oczywiście będę tutaj wbijal od czasu do czasu i nie mam zamiaru zmieniać sieci Dziękuję jeszcze raz każdej osobie która miała że mną jakiś kontakt. Pozdrawiam z całego serduszka. (Płakałem podczas pisania rezygnacji ) @Youmuus tylko nie zabieraj mojego vipa Edit // youmuus został poinformowany żeby mi zabrał dostęp do bansa 1 1 5 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik andrey Opublikowano 7 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 XDDD BECZUNIA 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 8 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi