Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Do sprawdzenia mallac

hrms

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick podejrzanego:mallac
SteamID / IP: 76561198893374020
Data i godzina:-
Link do dowodów(Demko,SS,itp): http://748939.node49.pukawka.pl/dem-de_mirage-1578247768-1578250626.zip
Rozpisanie Dowodów:9:50 na 1/4 celownik nie na głowie14:10 przeskok w slowmo14:48 celownik nie na głowie16:07 przeskok17:18 przeskok17:38 jak Akuu jest wychynony to prefire jak się schował to normalnie wychylil po czym to samo17:39 idealny strzał w głowę przez ścianę z prefire19:00 gościu stoi na dole schodów Mallac go nie widzi ale wciąż wie że nie poszedł na schody. Gdy ziomek idzie na schody mallac akurat zaczyna patrzeć schody20:23 przeskok na głowę21:24 celownik nie na głowie21:42 dużo jego drużyny jest już na A, ale on postanowił sprawdzić pod drewnem21:55 przeskok23:00 dokładnie wychodzi wcelowany w przeciwnika23:24 przeskok23:29 celownik nie na głowie, po czym celownik poleciał na gościa w kuchni24:23 gość wychodzi wcelowany idealnie na gościa na midzie który jest kucniety24:26 celownik nie na głowie29:40 przeskok na głowę30:25 wychodzi wcelowany

Coś od siebie:Demko od gracza który chce zostać anonimowy,prosiłbym o sprawdzenie poniewaz nie mam dziś zbytnio czasu

@SzolmiAlternator  @vista @KUBI @kab @Youmuus

• Użytkownik

9:50  +/-

14:10 lag demka, strzał normalny

14:48 właśnie, że na głowie

16:07 normalny flick na muscle memory

17:18 wszedł spóźniony w pałac, dał całkiem innego flesza niż zawsze, później słychać wchodzenie po drabince i push pałaców - legit

17:38 tu jest trochę modelowo +b (?)

19:00 nie wychylił jak zawsze na schody, w ostatniej chwili celownik ładnie za modelem +b

20:23 flick imo, miał czas na reakcję

21:24 jak demko ma 32 ticki, to nie na głowie. Oczywiście, że na na głowie.

21:42 PRZECIEŻ ON STRZELA Z TEGO DREWNA I NA 100% NIEPRZERWANIE JEST NA RADARZE. AŻ TAK NA SIŁE TEN CZAS ??????

21:55 tak trudny strzał, że hoho. Kolejny normlany strzał po prostu.

23:00  sam nie wiem, później już na boxach dziwne wyjście na przeciwnika, samo strzelanie legit.

23:24 słychać gościa, miał czas na reakcję, normalny flick

23:29 czysto

24:23 nie, bo gośc jest dead, a po drugie to gdzie on się miał wcelować?

24:26 no tu dziwnie, ale też jakiś aim to to nie jest

29:40, 30:25 te głowy są już zbyt pewne jak na niego.

Niech da linka do maina, to podywagujemy na temat jego gry. Niespełna roczne konto, 1 lvl faceit, gdzie na dodatek średnio sobie radzi (XD), na serwerze bóg, ale tu jest niski poziom rzecz jasna. W dodatku to zjebane anime, dużo grup aim, sraim, 1tap elite i wielkie propagowanie youtubera, który albo lata odpalony, albo wszystkie highlighsty ma z meczów z silverami :)

http://sb.weakips.pl/index.php?p=banlist&searchText=mallac

http://sbans.fragujemy.com/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1%3A0%3A466554146 

Cytat

ma fragujemy w sumie nwm za co nigdy tam nie grałem ( konto nie było moje od początku )

- grałeś tam 2 dni temu, dobra pamięć 

duplicate na katujemy oznacza, że latał odpalony na jakimś koncie, dostał bana, a później próbował wejść z innego, lecz ban poszedł też na ip. Możlwe stałe ip u kolegi

https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:106486632 - drugie konto, a może jedno z wielu

na banid nie moje acc

twoje, zapomniałeś zmienić kilka rzeczy

Edytowane przez explode
  • Użytkownik

Polecam się czepiać noprime :p

edit demka są 32 tick i gra moja się zmienia codziennie wiec gram jak chce

Edytowane przez mallac
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik
5 godzin temu, explode napisał:

9:50  +/-

14:10 lag demka, strzał normalny

14:48 właśnie, że na głowie

16:07 normalny flick na muscle memory

17:18 wszedł spóźniony w pałac, dał całkiem innego flesza niż zawsze, później słychać wchodzenie po drabince i push pałaców - legit

17:38 tu jest trochę modelowo +b (?)

19:00 nie wychylił jak zawsze na schody, w ostatniej chwili celownik ładnie za modelem +b

20:23 flick imo, miał czas na reakcję

21:24 jak demko ma 32 ticki, to nie na głowie. Oczywiście, że na na głowie.

21:42 PRZECIEŻ ON STRZELA Z TEGO DREWNA I NA 100% NIEPRZERWANIE JEST NA RADARZE. AŻ TAK NA SIŁE TEN CZAS ??????

21:55 tak trudny strzał, że hoho. Kolejny normlany strzał po prostu.

23:00  sam nie wiem, później już na boxach dziwne wyjście na przeciwnika, samo strzelanie legit.

23:24 słychać gościa, miał czas na reakcję, normalny flick

23:29 czysto

24:23 nie, bo gośc jest dead, a po drugie to gdzie on się miał wcelować?

24:26 no tu dziwnie, ale też jakiś aim to to nie jest

29:40, 30:25 te głowy są już zbyt pewne jak na niego.

Niech da linka do maina, to podywagujemy na temat jego gry. Niespełna roczne konto, 1 lvl faceit, gdzie na dodatek średnio sobie radzi (XD), na serwerze bóg, ale tu jest niski poziom rzecz jasna. W dodatku to zjebane anime, dużo grup aim, sraim, 1tap elite i wielkie propagowanie youtubera, który albo lata odpalony, albo wszystkie highlighsty ma z meczów z silverami :)

http://sb.weakips.pl/index.php?p=banlist&searchText=mallac

http://sbans.fragujemy.com/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1%3A0%3A466554146

duplicate na katujemy oznacza, że latał odpalony na jakimś koncie, dostał bana, a później próbował wejść z innego, lecz ban poszedł też na ip. Możlwe stałe ip u kolegi

https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:106486632 - drugie konto, a może jedno z wielu

na sb.weakips Duplicate account to dobry ban za WH

ma fragujemy w sumie nwm za co nigdy tam nie grałem ( konto nie było moje od początku )

na banid nie moje acc

5 godzin temu, explode napisał:

• Użytkownik

Dziwna sprawa ale nie przejdę koło tego obojętnie. To jest jedno demko tylko można sprawdzić wiele demek i wyciągnąć wnioski.  Na Katujemy dość świeży ban kilka dni temu nadany na Fragujemy zresztą też. Coś jest tu na rzeczy bany same nie powstały. Nie ukrywam niektóre akcje z demka są tak spalone ze brak słów. Nie będę się tutaj rozpisywać powiem wprost : Bany są na innych sieciach ip wszystko zgadza się bany duplicate czyli jak kolega wyżej powiedział na innych kontach było spalone i zostało to wykryte na tych świeżych i poszedł ban.  Twoje acc jest na banid porównywałem kilka rzeczy z obecnym kontem. Dla mnie kilka akcji z gry też było podejrzanych np wychylanie z palac gdzie leży smoke ustawianie się do połowy w smoku i strzelanie 1taps na ct z dgl rezultat 3hs to takie za pewne było czemu nie sprawdzony został bs ?  tylko od razu celowane w ct ? przecież podstawowe pozycje CT to jungle/schody/firebox/czy standard a tam było od razu celowane na ct  obserwowałem w tym samym czasie radar i wszyscy z CT byli w innych pozycjach czyli musiałeś wiedzieć że nikt Cię nie trafi z innych pozycji. Za dużo jest podejrzanych sytuacji + te bany itp : Dla mnie gracz do Zbanowania.

Dziękuję

//FURIO//

• Dzięki 2
  • Użytkownik

@FURIO chujowa jakosc bo nie montowalem tylko odrazu na yt

Edytowane przez mallac
  • NeQMaster zablokował(a) ten temat
  • Użytkownik

Skontaktowałem sie Z @Youmuus i graczowi zostaje ban na zawsze.

• Użytkownik

YV5fR5J.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]