Użytkownik hrms Opublikowano 7 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Nick podejrzanego:mallac SteamID / IP: 76561198893374020 Data i godzina:- Link do dowodów(Demko,SS,itp): http://748939.node49.pukawka.pl/dem-de_mirage-1578247768-1578250626.zip Rozpisanie Dowodów:9:50 na 1/4 celownik nie na głowie14:10 przeskok w slowmo14:48 celownik nie na głowie16:07 przeskok17:18 przeskok17:38 jak Akuu jest wychynony to prefire jak się schował to normalnie wychylil po czym to samo17:39 idealny strzał w głowę przez ścianę z prefire19:00 gościu stoi na dole schodów Mallac go nie widzi ale wciąż wie że nie poszedł na schody. Gdy ziomek idzie na schody mallac akurat zaczyna patrzeć schody20:23 przeskok na głowę21:24 celownik nie na głowie21:42 dużo jego drużyny jest już na A, ale on postanowił sprawdzić pod drewnem21:55 przeskok23:00 dokładnie wychodzi wcelowany w przeciwnika23:24 przeskok23:29 celownik nie na głowie, po czym celownik poleciał na gościa w kuchni24:23 gość wychodzi wcelowany idealnie na gościa na midzie który jest kucniety24:26 celownik nie na głowie29:40 przeskok na głowę30:25 wychodzi wcelowany Coś od siebie:Demko od gracza który chce zostać anonimowy,prosiłbym o sprawdzenie poniewaz nie mam dziś zbytnio czasu @SzolmiAlternator @vista @KUBI @kab @Youmuus Odnośnik do komentarza
Użytkownik explode Opublikowano 7 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 (edytowane) 9:50 +/- 14:10 lag demka, strzał normalny 14:48 właśnie, że na głowie 16:07 normalny flick na muscle memory 17:18 wszedł spóźniony w pałac, dał całkiem innego flesza niż zawsze, później słychać wchodzenie po drabince i push pałaców - legit 17:38 tu jest trochę modelowo +b (?) 19:00 nie wychylił jak zawsze na schody, w ostatniej chwili celownik ładnie za modelem +b 20:23 flick imo, miał czas na reakcję 21:24 jak demko ma 32 ticki, to nie na głowie. Oczywiście, że na na głowie. 21:42 PRZECIEŻ ON STRZELA Z TEGO DREWNA I NA 100% NIEPRZERWANIE JEST NA RADARZE. AŻ TAK NA SIŁE TEN CZAS ?????? 21:55 tak trudny strzał, że hoho. Kolejny normlany strzał po prostu. 23:00 sam nie wiem, później już na boxach dziwne wyjście na przeciwnika, samo strzelanie legit. 23:24 słychać gościa, miał czas na reakcję, normalny flick 23:29 czysto 24:23 nie, bo gośc jest dead, a po drugie to gdzie on się miał wcelować? 24:26 no tu dziwnie, ale też jakiś aim to to nie jest 29:40, 30:25 te głowy są już zbyt pewne jak na niego. Niech da linka do maina, to podywagujemy na temat jego gry. Niespełna roczne konto, 1 lvl faceit, gdzie na dodatek średnio sobie radzi (XD), na serwerze bóg, ale tu jest niski poziom rzecz jasna. W dodatku to zjebane anime, dużo grup aim, sraim, 1tap elite i wielkie propagowanie youtubera, który albo lata odpalony, albo wszystkie highlighsty ma z meczów z silverami http://sb.weakips.pl/index.php?p=banlist&searchText=mallac http://sbans.fragujemy.com/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1%3A0%3A466554146 Cytat ma fragujemy w sumie nwm za co nigdy tam nie grałem ( konto nie było moje od początku ) - grałeś tam 2 dni temu, dobra pamięć duplicate na katujemy oznacza, że latał odpalony na jakimś koncie, dostał bana, a później próbował wejść z innego, lecz ban poszedł też na ip. Możlwe stałe ip u kolegi https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:106486632 - drugie konto, a może jedno z wielu na banid nie moje acc twoje, zapomniałeś zmienić kilka rzeczy Edytowane 7 Stycznia 2020 przez explode Odnośnik do komentarza
Użytkownik mallac Opublikowano 7 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 (edytowane) Polecam się czepiać noprime :p edit demka są 32 tick i gra moja się zmienia codziennie wiec gram jak chce Edytowane 7 Stycznia 2020 przez mallac 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mallac Opublikowano 7 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 5 godzin temu, explode napisał: 9:50 +/- 14:10 lag demka, strzał normalny 14:48 właśnie, że na głowie 16:07 normalny flick na muscle memory 17:18 wszedł spóźniony w pałac, dał całkiem innego flesza niż zawsze, później słychać wchodzenie po drabince i push pałaców - legit 17:38 tu jest trochę modelowo +b (?) 19:00 nie wychylił jak zawsze na schody, w ostatniej chwili celownik ładnie za modelem +b 20:23 flick imo, miał czas na reakcję 21:24 jak demko ma 32 ticki, to nie na głowie. Oczywiście, że na na głowie. 21:42 PRZECIEŻ ON STRZELA Z TEGO DREWNA I NA 100% NIEPRZERWANIE JEST NA RADARZE. AŻ TAK NA SIŁE TEN CZAS ?????? 21:55 tak trudny strzał, że hoho. Kolejny normlany strzał po prostu. 23:00 sam nie wiem, później już na boxach dziwne wyjście na przeciwnika, samo strzelanie legit. 23:24 słychać gościa, miał czas na reakcję, normalny flick 23:29 czysto 24:23 nie, bo gośc jest dead, a po drugie to gdzie on się miał wcelować? 24:26 no tu dziwnie, ale też jakiś aim to to nie jest 29:40, 30:25 te głowy są już zbyt pewne jak na niego. Niech da linka do maina, to podywagujemy na temat jego gry. Niespełna roczne konto, 1 lvl faceit, gdzie na dodatek średnio sobie radzi (XD), na serwerze bóg, ale tu jest niski poziom rzecz jasna. W dodatku to zjebane anime, dużo grup aim, sraim, 1tap elite i wielkie propagowanie youtubera, który albo lata odpalony, albo wszystkie highlighsty ma z meczów z silverami http://sb.weakips.pl/index.php?p=banlist&searchText=mallac http://sbans.fragujemy.com/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1%3A0%3A466554146 duplicate na katujemy oznacza, że latał odpalony na jakimś koncie, dostał bana, a później próbował wejść z innego, lecz ban poszedł też na ip. Możlwe stałe ip u kolegi https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:106486632 - drugie konto, a może jedno z wielu na sb.weakips Duplicate account to dobry ban za WH ma fragujemy w sumie nwm za co nigdy tam nie grałem ( konto nie było moje od początku ) na banid nie moje acc 5 godzin temu, explode napisał: Odnośnik do komentarza
Użytkownik FURIO Opublikowano 8 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Dziwna sprawa ale nie przejdę koło tego obojętnie. To jest jedno demko tylko można sprawdzić wiele demek i wyciągnąć wnioski. Na Katujemy dość świeży ban kilka dni temu nadany na Fragujemy zresztą też. Coś jest tu na rzeczy bany same nie powstały. Nie ukrywam niektóre akcje z demka są tak spalone ze brak słów. Nie będę się tutaj rozpisywać powiem wprost : Bany są na innych sieciach ip wszystko zgadza się bany duplicate czyli jak kolega wyżej powiedział na innych kontach było spalone i zostało to wykryte na tych świeżych i poszedł ban. Twoje acc jest na banid porównywałem kilka rzeczy z obecnym kontem. Dla mnie kilka akcji z gry też było podejrzanych np wychylanie z palac gdzie leży smoke ustawianie się do połowy w smoku i strzelanie 1taps na ct z dgl rezultat 3hs to takie za pewne było czemu nie sprawdzony został bs ? tylko od razu celowane w ct ? przecież podstawowe pozycje CT to jungle/schody/firebox/czy standard a tam było od razu celowane na ct obserwowałem w tym samym czasie radar i wszyscy z CT byli w innych pozycjach czyli musiałeś wiedzieć że nikt Cię nie trafi z innych pozycji. Za dużo jest podejrzanych sytuacji + te bany itp : Dla mnie gracz do Zbanowania. Dziękuję //FURIO// 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mallac Opublikowano 8 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 (edytowane) @FURIO chujowa jakosc bo nie montowalem tylko odrazu na yt Edytowane 8 Stycznia 2020 przez mallac Odnośnik do komentarza
Użytkownik mallac Opublikowano 9 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Skontaktowałem sie Z @Youmuus i graczowi zostaje ban na zawsze. Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 13 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi