Użytkownik ~FrEsH~ Opublikowano 9 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Nick: ~FrEsH~ Imię: Michał Wiek: 20 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: Dawno się nie bawiłem w amx więc teraz jakieś 6/7 na 10. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/~FrEsH~/145.239.23.161:27110/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/id/Smejson/ Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Jak obowiązkowa no to innej opcji nie ma Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Nie będę pisać dlatego bo jestem aktywny bo nie jestem. Serwer nie ma adminów, co za tym idzie gra mniej graczy. Chce pomóc Oskarowi w ogarnięciu w jakimkolwiek stopniu serwera. Potrafię korzystać z amxmodmenu, mam mózg, wymagania w jakimś stopniu spełniam, więc warto spróbować. Kontakt: Discord/Forum/GG/Steam/Za niedługo TS Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Zapoznałem się, lecz nie spełniam ich w 100% ponieważ nie mam przegranych nawet 20h 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 9 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Jestem na tak. + Wiek. + Steam. + Pomocny. + Ogarnięty. +/- Aktywność na serwerze, ale z pewnością szybko nadrobi. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 9 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 a tak + GT + podanko + wiek + składka + chęci 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinVa Opublikowano 11 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Na tak +Steam +Składka +Wiek +Chęci +Wydaje się szczery hah -GT(ale to da się nadrobić) +/- -podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forest Opublikowano 14 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 XDD na tak ci dam bo mam dobry humor dzis tak bys na nie dostal +steam +/- wiek -placzesz czasami ;} +jakies doswiadczenie masz zobaczymy jak sie to co napisales przelozy na amxa 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi