Użytkownik ProbleM Opublikowano 10 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Nick z CS: O___O Admin banujący: serduszko Serwer: Jailbreak Bl@cka Data zdarzenia:2020.01.10 Opis sytuacji: Dostałem nie słusznie bana z opisem "nakłanianie do votowania admina dziękuje" Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): W amxbans pisze mi że nie mam bana a mam ... Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina serduszko. [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 35 minut i 38 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : O___O [AMXBans] Powod : ' NAKLANIANIE DO VOTOWANIA ADMINA DZIEKUJE ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 270012715 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.182.160.216 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/jb_cypis/freeday.wav' Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawd Edytowane 10 Stycznia 2020 przez ProbleM Błąd Odnośnik do komentarza
Użytkownik serduszko Opublikowano 10 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Nie słusznie skoro dałem ci kicka za duckownie napisałem nie dackuj a ty sie chwaliles ze umiesz i dackowales na zabawie więc ci dałem kicka i wróciłeś i powiedziałeś ee votujcie tego admina bo on nie ogarnia i ja dalem ci bana i powiedziales co przeciez nikt nie napisal no nie napisal ale naklaniales Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 10 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 @Bl@ck @Flay looknijcie i rozstrzygnijcie kto ma rację w tej sytuacji Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bl@ck Opublikowano 10 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 W logach mam, że nakłaniałeś innych graczy... Moim zdaniem ban słuszny i zostaje. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fallen Opublikowano 10 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi