Użytkownik catastrophe Opublikowano 11 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 (edytowane) Twój nick: catastrophe Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199016999534/ Nick admina banującego: @Findelek Data i czas zdarzenia: 01-11-20 20:39 Serwer (mod): Only mirage Opis sytuacji: Jakaś osoba która weszła mi na plecy nie trafiła, po czym odwróciłem się jak normalny człowiek zabijając ją z full auto? (nie wiem dokładnie za co, byłem bardzo zdziwiony patrząc na powód, ponieważ nikogo nie przeskanowałem, jedyne co robiłem to pre-peeki na standardowe miejscówki.) Wycinek z konsoli: ?? Edytowane 12 Stycznia 2020 przez catastrophe Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzolmiAlternator Opublikowano 12 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 @Findelek 48h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Findelek Opublikowano 12 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Demo z 19:47 36:13 idziesz w kuchni celując przez ścianę w przeciwnika (można uznać za szczęście, przypadek) 38:58 taka sama sytuacja celownik jeździ za przeciwnikiem 39:58 Wcelowanie w typów, gdzie nie do końca wiesz gdzie są Demo z 20:30 5:15 strasznie odważnie pickujesz, wiedząc gdzie jest typ a gdzie go nie ma nie pickujesz stopniowo pod kątem tylko od razu na rywala 8:10 Celownik idzie za gościem, którego skanujesz w dodatku skanujesz tylko w momentach, w których przebiegają ludzie, gdy nikogo nie ma nie oddajesz żadnego strzału 8:30 lekkie nacelowanie (można uznać, że szczęści, przypadek) AKCJA BANOWA 9:00 obróciłeś się, żeby zobaczyć gdzie jest gościu 9:07 nie obróciłeś się tak bardzo, żeby cię widział 9:10 typ idzie na shifcie ty się odwracasz no I tu już banik, oglądałem cię od dłuższego czasu niż tej jednej akcji dla mnie wh ale zostawiam to do oceny @SzolmiAlternator Pozdrawiam Findelek Odnośnik do komentarza
Użytkownik SzolmiAlternator Opublikowano 12 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Przejrzałem demko Gracz @catastrophe Temat do zamknięcia gracz zbanowany @Dusia Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi