Premium KaP3R4 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Nick:MiX Data i Godzina:14:29 Link do banahttp://bany2.strefaskilla.pl/ban_list.php:https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1707 Link do Screenów :https://www100.zippyshare.com/v/am00osNf/file.html Wycinek z Konsoli: wylaczylem cs Coś od siebie:Pozdrawiam prosze o szybkie ub Edytowane 15 Stycznia 2020 przez todrunk [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 15 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Popraw link z zippy, ss'y mają być spakowane w paczkę .rar a nie zip Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 3maj https://www103.zippyshare.com/v/1gnCh5Ox/file.html [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szadi Opublikowano 15 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) To ja Cie sprawdzalem i to ja dalem ssy. Chcialbym jednak zeby ktos z UTB sprawdzil HLTV miedzy 14;10 mnie wiecej a 14:30 bo jestem w 99% ze latal na WH. Jak strzelales to celownik Ci tak latal ze mi sie w oczach dwoilo i troilo... Aha kogos nazywasz botami? ( tak napisales w temacie ) Obrazasz Administracje StrefaSkilla? hmm nie ladnie nie ladnie @todrunk To ze masz 2.400 godzin o niczym nie swiadczy ja jutro moge kupic konto z 10.000 odpalic czity i napierdalac odpalony na serwerze. A mi nie chodzi o to czy kogos slyszales czy widziales na radarze gdzie padali twoli koledzy z druzyny tylko ja latal twoj celownik, a co do ss'ow jest coraz wiecej programow i ludzi ktorzy to przerabiaja idealnie a ja nie jestem idealny bo takich ludzi nie ma! Dostawalem zgloszenia na U@ na twoj temat wiec poszedlem na spect i Cie ogladalem. Mialem podejrzenia o WH i dostales ssy jezeli sa czyste i HLTV tez to dostaniesz UB i koniec placzu i spinania sie jak leginsy na za grubej lasce. A od botow to mozesz wyzywac znajomych rodzine jezeli oczywiscie Ci na to pozwola. Jako Admin nie mam sobie nic do zarzucenia Rowniez Pozdrawiam Edytowane 15 Stycznia 2020 przez Szadi Odp na wiadomosc by nie spamowac postami 1 Odnośnik do komentarza
Premium KaP3R4 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) kolego mam 2.400 godzin na steam wystarczy ogarniac miec dobre sluchawki i patrzec na radar gdzie zostali zabici moi teamowcy chetnie zobacze tylko rozpisz cale demo Ps. nie jestem takim debilem zeby uzywac czitow i pisac prosbe o ub Pozdrawiam To ze masz 2.400 godzin o niczym nie swiadczy ja jutro moge kupic konto z 10.000 odpalic czity i napierdalac odpalony na serwerze. Czyli mowisz ze kupilem konto z 2.400 godzinami i latam sobie odpalony po sieciach oki spoko tylko jaki mialbym cel tego ? bycie lepszym od innych gram w cs'a od 8 lat wiec nie potrzebuje grac na aimie wh czy innych czitach zeby byc dobry Wbijam na serwer robie swoje kasuje to ze mnie zabic nie umiecie to juz nie moja wina :* @Trivor @Zmiksowany @Dusia moge wiedziec co z moim banem temat lezy 2 dni 0 zainteresowania Edytowane 17 Stycznia 2020 przez todrunk 1 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX. [AMXBans] Powod : ' Wstaw demko z folderu/Wstaw screeny./sgs/gs/gsj ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:635122827" [AMXBans] ============================================== Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 17 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi