Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SS]

HEDOPIZGATOR;^

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick: Kiedyś Pro teraz dno :(
Data i Godzina: 17.01.2020 - 23:25:33

Link do banahttp://bany2.strefaskilla.pl/ban_list.php:  https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1956
Link do Screenów : https://www110.zippyshare.com/v/IrtEiBnr/file.html

Wycinek z Konsoli:
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Reason : ' Wrzuc screenyNa strefaskilla.pl ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 461539222 ' 
[AMXBans] Your IP : ' X ' 
[AMXBans] =============================================== 
Coś od siebie: Nie wiem kto tam tak kabluje ale nie ładnie. :D Jak pawełek to niech idzie zobaczy czy go na dworze nie ma.

Edit///

@Amas

WARN DLA TEGO PANA. 

SŁUCHAJ GOŚCIU SKORO ADMIN MI DAŁ SS TO WSTAWIAM SS, JAK MI DA BANA ZA CZITOWANIE TO WRZUCĘ POVA Z GRY CZAISZ BAZĘ? 

SZUKASZ NA SIŁĘ UWAGI, JESTEŚ JAKIŚ CHORY UMYSŁOWO I PEWNIE NIE MASZ PRZYJACIÓŁ. 

NASTĘPNYM RAZEM PROSZĘ DŁUŻEJ POSIEDZIEĆ NA SCPECT ABY MNIE SPRAWDZIĆ, KAŻDY KTO KRĘCI +50 JUŻ MUSI BYĆ ODPALONY BO KURŁA NIE MA DOBRYCH GRACZY. 

@Amas

Dobra rada idź zobacz czy masz odrobione lekcje na poniedziałek i rozpisuj co chcesz w chuju Cię mam, zobaczę z ciekawości co tam rozpiszesz xD. 

@CzasNaZmiany

Słuchaj miałem swoją chwilę do kręcenia wyników coś z asyst wpadło i coś strzelałem, a wtedy że mordą coś szczękali na mój temat to wiadomo 0 skupienia.

@Zmiksowany

@GENERAL ALADEEN

https://www110.zippyshare.com/v/IrtEiBnr/file.html

Edytowane przez Assasin_102
  • Przykro mi 1
  • Użytkownik

Czekałem na to odwołanie. Pozwolę sobie wypowiedzieć się w tym temacie, gdyż owym kablem byłem ja (oczywiście nie tylko, bo połowa osób na serwerze się skarżyła, lecz ja bezpośrednio napisałem do admina na steam). Odpalales się co jakiś czas. Nie zawsze ale trochę odpalony grałeś, zaraz wyłączałeś i tak na zmianę. Jeśli screeny czyste to prawdopodobnie zostały zrobione właśnie w momencie kiedy wyłączyłes cheaty. Nie ma mnie obecnie w domu, ale jak wrócę to się pofatyguje i ściągnę HLTV z Twojej wczorajszej gry i zrobię Ci rozpiskę. Do tego czasu prosiłbym ubteam ze wstrzymanie się od odbanowania. Pozdro

EDIT:

@Assasin_102 wszedłem teraz na forum po to, żeby napisać, że jednak nie chce mi się Cie rozpisywać i mogą odbanować jak nikt nie będzie sprawdzać demka ale po tym edicie co napisałeś to jednak się za to zabiore. Walą mnie twoje staty 50+, trzeba być głupim, żeby na podstawie statystyk oskarżać kogoś o cheaty. 

Edytowane przez Amas
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Kiedyś pro dostałeś ssy bo pół serwera mi pisało że odpalony latasz i nie trafiałeś prostych fragów a runde później 3 niesamowite flicki i dziwne że na mapie gdzie nie było żadnego admina wykręciłeś 50+ fragów a na następnej przez 6/7 rund staty 9/5 czy coś takiego troche śmieszny twój komentarz.

FXckPc8.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]