Użytkownik Kacperek Opublikowano 18 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 (edytowane) Imię: Kacper Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Podoba mi się serwer AWP i jest moim najlepszym modem. Miałem też swój serwer BF2/FFA, prowadziłem go dobrze. Jestem na sieci aktywny i żadne tematy mnie nie ominą. Jestem w stanie dołożyć się do składki. Na forum jestem znany ,konta pod podanie nie piszę. Nie awanturuję się i jestem godny reprezentowania serwera. Mam pomysły na konkursy itp. rzeczy na serwerze. Pomoc jest potrzebna ,nie każdy na sieci będzie siedział całe dni ,a wszyscy mają też swoje życie. Dlatego myślę ,że pomoc na serwer się przyda. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: AWP GO Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Opiekunem raczej nie byłem ,ale wiem jak to działa. Znajomość amxx i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście zobowiąże się do tego mocno , jeszcze ta kwestia będzie nieraz konsultowana. Coś o sobie: Mam na imię Kacper , pochodzę z województwa warmińsko-mazurskiego. Interesuję się sportem min. boks ,gdzie chodzę aktualnie na treningi w tygodniu. Uczę się , jestem w 2 klasie technikum na profilu geodezja. Przede mną jeszcze 2 lata nauki i matura ,którą mam nadzieję ,że zdam. Siedzę na waszej sieci i jest mi przyjemnie. W tym sporcie zamierzam coś osiągnąć ,ale nie jestem przekonany. Mogę dodać ,że piłka nożna też mnie interesuję. 16+ V Ogarnięty V Pomocny V Wsparcie finansowe V Znany V Dobra opinia u wyższej Administracji +/- Znajomość panelu amxx/SMX/FTP V Edytowane 19 Stycznia 2020 przez Kacperek 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bula Opublikowano 19 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Zoe Opublikowano 19 Stycznia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Powiem tak, nie przegrałeś ani minuty na naszym serwerze, nie wiem jak oczekujesz aby podanie zostało zaakceptowane skoro nawet gracze/admini nie mają podstaw aby ocenić Cię pozytywnie bądź negatywne. Zapraszam @Demon007 i @Avenor do wypowiedzi ostatecznej. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Demon007 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Po rozmowie na ts z @Avenor @zuuaKobieta oraz adminami doszliśmy do wniosku że dla Ciebie to trochę za wcześnie, pograj na serwerze daj innym Adminom i graczom dobry przykład, wtedy możemy porozmawiać, a nie jak teraz GT równe zero. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi