Użytkownik HeZzz Opublikowano 22 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: He Zzz Wiek: 16 Steam ID: STEAM_0:0:421083582 Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/He Zzz/54.38.142.181:30035/ Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Wiedza o Sourcemodzie: 9/10 Kilka zdań o sobie: Witam. Mam na imię Bartek, mam 16 lat, uczęszczam do szkoły średniej o profilu gastronomicznym. Często gdy gram na serwerze nie ma żadnego admina i są osoby łamiące zasady rozgrywki lub używające wspomagaczy, dlatego chciałbym zapobiec takim sytuacjom i zachować kulturę na serwerze oraz jego powołanie. Bardzo lubię pomagać innym. Aktywnie uczestniczę w rozgrywce, jak już wspomniałem 4-6h dziennie, mam polecających mnie z którymi gram na serwerze i to oni mnie namówili do złożenia podania. Nie stanowię problemu w dogadaniu się lub innych sytuacjach, jestem bardzo otwartym i opanowanym człowiekiem. Kultura osobista i chęci do grania idą w parze. Pozdrawiam Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 4-6h Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Edytowane 22 Stycznia 2020 przez HeZzz 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 22 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 W sumie na tak +widziałem na serwerze +wiek -/+gt +potrzeba adminów Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Demon007 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi