Użytkownik optymista Opublikowano 25 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nick: optymista 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 15 4.Znajomość AMX (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon [tak/nie]: tak 6. Opłata admina (składka) [tak/nie]: tak 7. Parę słów o sobie;*Mam na imię Mateusz,mam 15 lat,lubię piłkę nożną,piłka nożna to moja pasja od 9-tego roku życie i to tyle. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 25 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nie, nie, nie... - Wiek. - Zerowa aktywność na forum. - Konto pod podanie. - Tragicznie napisane podanie. - Zły wzór. - Nie ogarniasz. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik macias Opublikowano 25 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nie - Wiek, - Aktywność na forum, - Brak Steam, - Brak GT, - Nie kulturalny w grze, - Źle napisane podanie, Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zakup steam, ladnie napisz podanie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi