Użytkownik AWP4L Opublikowano 28 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Nick z CS: AWP4L Admin banujący: Serwer: JailBreak CS 1.6 Data zdarzenia: 28.01.2020 r. Opis sytuacji: Nie wiem czy jakaś podszywka czy coś, ale jestem zaskoczony co nieco zważywszy, że wychodząc z serwera wychodziłem bez bana, a po 2-3h wracam z banem. Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): Nie działa wam lista z Bansa Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina adi33095. [AMXBans] Pozostalo ci 21 godzin , 48 minut i 50 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : AWP4L [AMXBans] Powod : ' ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 62.93.62.230 ' [AMXBans] ======================================= 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 28 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 @Flay@Bl@ck Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bl@ck Opublikowano 28 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Ban zostaje. Czemu usunąłeś powód bana ? Jak chcesz dowody to mam w logach co napisałeś. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 28 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi