Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZOBACZ] Nowy Styl

Trivor

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Właściciel

Hej, potrzebuje porady użytkowników na temat stylu. 

Mamy 3 opcje. Napiszcie najlepiej opinię oraz która opcja

1. Wziąć taki jaki jest, oczywiście tam dojdą bannerki serwerów, kontakt z administracją itp. i nie dopłacać więcej.

2. Prosić o zmiany np. belek, menu nawigacji na inne.

3. Zapłacić więcej i czekać na całkiem nowy styl

4. Olać sprawę, stracić zaliczkę i wziąć od kogoś innego.

A moze inne kolory?

Oczekuje szczerych wypowiedzi, czy ok, czy cos do zmiany, czy chujowy(grafik go tworzył na zamówienie, nie ja czy ktoś z administracji więc możecie się szczerze wypowiadać.

Temat powstał, bo każdy z administracji ma inne zdanie i chcę zobaczyć jak to leży użytkownikom. Jak dla mnie np. belki, menu nawigacyjne jest takie dziwne, krawężnikowate, zrobiłbym coś bardziej okrągłego, kształtnego.

Zwykłe zdjęcie jak wygląda styl:

https://imgur.com/HhZk46g

Demo(Można wejść, przeglądnąć cały styl jak to działa itp. Tą opcje polecam bo inaczej niż na zdjęciu to wygląda) Nie wiem czy tu na dole nie musicie wybrac opcji Wybierz styl

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fcodebite.dev%2Fips%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dtheme%26do%3Dchange%26id%3D86%26fbclid%3DIwAR3nxxnSEvp1jwAazUXwGFhFQ5htE1CHiiM5ieRtGaP0Bec4NbnMp7PIQ-U&h=AT0OY0y3M44PsAH5i_-EepCOIDi0K4K72-XpssjYmXMJuCOSypEt_R8fFrajFCO7pvIssFbIsmqvSzccraFg8mSCJpaADqLX3brpjr5NspA63nGEeObUEOvZG_jlTuNIlyFXD-DZPAZ4ML5y45E8_EQXclQxtzrQ8xDXhTBupclqXja-DxXJPTKR3vZO7TYB3XePhbMvz1rEyrVd2knvS3M7kmjO7KYWazYfHkw_XUQL5xPcyVHQdLz1V9P_Nk0NhCr38mlVvvxnMk-HWDKEs9e27Uyr5y0hcU2-nN5TH3GvFUghtuJaBXxk4kH0w64qA8Yr9PnjfhbVI_MrUUkHxCeZdFyYr6T0pwpoK4vSTMEWILBQFc7z_P4gAeOopERO_KIKmXpFUnshUCJnre1PrPfCHplvKw3PDPh2Q_acPBtcmNn08vG_B9Mi-EWIMh4pu8xy0ZPwKfiX18o3mh4wdrC0__f8WgjJy-ZLQmaulXjvbzMW-LmiFhzq0Y4K6VXM9Yxpq25dE1fHiX1bMPBfAA40Qs4p_lxyf4_OPpYpdRR0fC4XO5pEixP9wY6MCZILrZqV-8bQUxV9YSWnlvUvU6H3PzBKq5KoK-vvlavooxgdI6gTXV2heF3ec-nStyL_GpecGQ

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Junior Admin
Junior Admin
12 godzin temu, Trivor napisał:

Ja jestem za Tym

12 godzin temu, Trivor napisał:

4. Olać sprawę, stracić zaliczkę i wziąć od kogoś innego.

Albo w ostateczności ta 4 opcja

(Jeśli tak bardzo już chcecie coś zmieniać)

@dopalek dla mnie styl jest ok ;) To Trivorowi nagle coś przestało pasować, więc mówię za czym jestem tylko, albo jakieś mini zmiany, albo wgl iść do kgoś innego skoro jest jakiś problem..  jak dla mnie jest ok  jak coś nie pasuje to niech będą już te mini poprawki i tyle. 

Ja zaa tym ognistym kolorem, albo ten czerwony co teraz fajny odcień ma 

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Użytkownik

Miał być czarno-złoty. :( Jak dla mnie belki powinny być trochę mniejsze, a tak to wszystko mi pasuje. 

• Lubię to! 2

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik
1 godzinę temu, Trivor napisał:

Ja jestem również za tym

• Lubię to! 1

image.png.9d9423d2dc1a766434f9d0d464b106c3.png

• Premium
Premium

Opcja 2 i zmiana kolorów na inne. Takie jest moje zdanie.

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik

Też jestem za innymi kolorami, czerwone są przeruchane. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Właściciel

co to znaczy inne kolory

• Użytkownik∙

Header jest kocur, ale belki działów są za duże i take nijakie. W panelu bocznym to chyba wgl ich nie ma. Kolorystka na inny a to już jaki chcecie. Może być ten złoty.

★ (TO WIADOMOŚĆ DO ADMINA) Janosik #DZIK:  Scanix odpalony cos ma pod guziki prawdopodobnie 

Lepiej dopłacić więcej i czekać na nowy styl, chociaż ten styl co zaprezentowałeś ładnie sie prezentuje na forum. Pozatym szata graficzna bardzo spoko. Wszystko jest czytelne i w minimalistycznym stylu, nie ma nawalonych zbędnych pierdół i tak powinno być. Dodaj jakieś proste tło, nawet tylko po to aby zobaczyć jak z nim będzie ten styl wyglądał. Wszystko czytelnie, nie nasrane kolorów, dla mnie super :D 

Teraz tylko zakodować. ;)

• Lubię to! 2
  • Donator
DONATOR

@Trivor Proponuję utworzyć ankietę w temacie. 

Co do stylu, ten co zaprezentowałeś spoko wygląda, może się przyzwyczaję. :P (Bardziej przepadam za prostymi stylami)

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Właściciel

Jest też opcja, że zaprojektuje nam starannie nowy styl w innej kolorystyce, w innym stylu, inne belki i raczej w tą stronę bym szedł, bo mi wyjdzie to wtedy nawet taniej niżeli w tym wprowadzać kolejne poprawki. Tylko wtedy poczekać by trzeba było +-2 tygodnie

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Wrr 1
  • Donator
DONATOR

2 godziny temu, Trivor napisał:

Jest też opcja, że zaprojektuje nam starannie nowy styl w innej kolorystyce, w innym stylu, inne belki i raczej w tą stronę bym szedł, bo mi wyjdzie to wtedy nawet taniej niżeli w tym wprowadzać kolejne poprawki. Tylko wtedy poczekać by trzeba było +-2 tygodnie

Skoro istnieje też taka opcja to jestem za nią. 

Ankieta pls

• Lubię to! 2
  • sh1zo_nnjl przestał(a) promować, odpiął/ęła i zablokował(a) ten temat
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]