Właściciel Trivor Opublikowano 29 Stycznia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Hej, potrzebuje porady użytkowników na temat stylu. Mamy 3 opcje. Napiszcie najlepiej opinię oraz która opcja 1. Wziąć taki jaki jest, oczywiście tam dojdą bannerki serwerów, kontakt z administracją itp. i nie dopłacać więcej. 2. Prosić o zmiany np. belek, menu nawigacji na inne. 3. Zapłacić więcej i czekać na całkiem nowy styl 4. Olać sprawę, stracić zaliczkę i wziąć od kogoś innego. A moze inne kolory? Oczekuje szczerych wypowiedzi, czy ok, czy cos do zmiany, czy chujowy(grafik go tworzył na zamówienie, nie ja czy ktoś z administracji więc możecie się szczerze wypowiadać. Temat powstał, bo każdy z administracji ma inne zdanie i chcę zobaczyć jak to leży użytkownikom. Jak dla mnie np. belki, menu nawigacyjne jest takie dziwne, krawężnikowate, zrobiłbym coś bardziej okrągłego, kształtnego. Zwykłe zdjęcie jak wygląda styl: https://imgur.com/HhZk46g Demo(Można wejść, przeglądnąć cały styl jak to działa itp. Tą opcje polecam bo inaczej niż na zdjęciu to wygląda) Nie wiem czy tu na dole nie musicie wybrac opcji Wybierz styl https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fcodebite.dev%2Fips%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dtheme%26do%3Dchange%26id%3D86%26fbclid%3DIwAR3nxxnSEvp1jwAazUXwGFhFQ5htE1CHiiM5ieRtGaP0Bec4NbnMp7PIQ-U&h=AT0OY0y3M44PsAH5i_-EepCOIDi0K4K72-XpssjYmXMJuCOSypEt_R8fFrajFCO7pvIssFbIsmqvSzccraFg8mSCJpaADqLX3brpjr5NspA63nGEeObUEOvZG_jlTuNIlyFXD-DZPAZ4ML5y45E8_EQXclQxtzrQ8xDXhTBupclqXja-DxXJPTKR3vZO7TYB3XePhbMvz1rEyrVd2knvS3M7kmjO7KYWazYfHkw_XUQL5xPcyVHQdLz1V9P_Nk0NhCr38mlVvvxnMk-HWDKEs9e27Uyr5y0hcU2-nN5TH3GvFUghtuJaBXxk4kH0w64qA8Yr9PnjfhbVI_MrUUkHxCeZdFyYr6T0pwpoK4vSTMEWILBQFc7z_P4gAeOopERO_KIKmXpFUnshUCJnre1PrPfCHplvKw3PDPh2Q_acPBtcmNn08vG_B9Mi-EWIMh4pu8xy0ZPwKfiX18o3mh4wdrC0__f8WgjJy-ZLQmaulXjvbzMW-LmiFhzq0Y4K6VXM9Yxpq25dE1fHiX1bMPBfAA40Qs4p_lxyf4_OPpYpdRR0fC4XO5pEixP9wY6MCZILrZqV-8bQUxV9YSWnlvUvU6H3PzBKq5KoK-vvlavooxgdI6gTXV2heF3ec-nStyL_GpecGQ 2 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Mówiłem że jest okej, gorzej niż baba 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 12 godzin temu, Trivor napisał: 2. Prosić o zmiany np. belek, menu nawigacji na inne. Ja jestem za Tym 12 godzin temu, Trivor napisał: 4. Olać sprawę, stracić zaliczkę i wziąć od kogoś innego. Albo w ostateczności ta 4 opcja (Jeśli tak bardzo już chcecie coś zmieniać) @dopalek dla mnie styl jest ok To Trivorowi nagle coś przestało pasować, więc mówię za czym jestem tylko, albo jakieś mini zmiany, albo wgl iść do kgoś innego skoro jest jakiś problem.. jak dla mnie jest ok jak coś nie pasuje to niech będą już te mini poprawki i tyle. Ja zaa tym ognistym kolorem, albo ten czerwony co teraz fajny odcień ma 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 29 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Miał być czarno-złoty. Jak dla mnie belki powinny być trochę mniejsze, a tak to wszystko mi pasuje. 2 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 29 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Trivor napisał: 2. Prosić o zmiany np. belek, menu nawigacji na inne. Ja jestem również za tym 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 29 Stycznia 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Opcja 2 i zmiana kolorów na inne. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Bloec123 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 2 opcja jest dobra to samo co @device Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 29 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Też jestem za innymi kolorami, czerwone są przeruchane. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Stycznia 2020 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 co to znaczy inne kolory Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ scanix Opublikowano 29 Stycznia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Header jest kocur, ale belki działów są za duże i take nijakie. W panelu bocznym to chyba wgl ich nie ma. Kolorystka na inny a to już jaki chcecie. Może być ten złoty. ★ (TO WIADOMOŚĆ DO ADMINA) Janosik #DZIK: Scanix odpalony cos ma pod guziki prawdopodobnie Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Lepiej dopłacić więcej i czekać na nowy styl, chociaż ten styl co zaprezentowałeś ładnie sie prezentuje na forum. Pozatym szata graficzna bardzo spoko. Wszystko jest czytelne i w minimalistycznym stylu, nie ma nawalonych zbędnych pierdół i tak powinno być. Dodaj jakieś proste tło, nawet tylko po to aby zobaczyć jak z nim będzie ten styl wyglądał. Wszystko czytelnie, nie nasrane kolorów, dla mnie super Teraz tylko zakodować. 2 Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 30 Stycznia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 @Trivor Proponuję utworzyć ankietę w temacie. Co do stylu, ten co zaprezentowałeś spoko wygląda, może się przyzwyczaję. (Bardziej przepadam za prostymi stylami) 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Stycznia 2020 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Jest też opcja, że zaprojektuje nam starannie nowy styl w innej kolorystyce, w innym stylu, inne belki i raczej w tą stronę bym szedł, bo mi wyjdzie to wtedy nawet taniej niżeli w tym wprowadzać kolejne poprawki. Tylko wtedy poczekać by trzeba było +-2 tygodnie 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 30 Stycznia 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 2 godziny temu, Trivor napisał: Jest też opcja, że zaprojektuje nam starannie nowy styl w innej kolorystyce, w innym stylu, inne belki i raczej w tą stronę bym szedł, bo mi wyjdzie to wtedy nawet taniej niżeli w tym wprowadzać kolejne poprawki. Tylko wtedy poczekać by trzeba było +-2 tygodnie Skoro istnieje też taka opcja to jestem za nią. Ankieta pls 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 14 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi