Junior Admin Dusia Opublikowano 31 Stycznia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Jakiego gatunku gry najbardziej lubicie? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Damianek Opublikowano 31 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Wyścigówki Odnośnik do komentarza
Użytkownik King-Wujas Opublikowano 31 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Bijatyki, gdzie można bić bezkarnie meneli z forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 31 Stycznia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Bijatyki (ufc) Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 1 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Z bijatyk to Mortal Kombat (zagrałem raz w 11 i się zakochałem), DragonBall czy Tekken są kozak. Z strzelanek od zawsze lubiłem Fortnite, hejt na to jest jak dla mnie całkowicie bezsensowny xd Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Kiedyś gralem kilka lat w mmorpg, potem przeniosłem sie na strzelanki [1.6, csgo, ghost recon], potem katowałem godzinami w gre rytmiczną osu. Aktualnie probuje wyjsc z kałaszka Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Ja lubię oczywiście w GTA pograć. Gatunek to FPS/TPS, zarówno polegający na strzelaniu do ludzi(szczególnie CoD) jak i do mobów(szczególnie Space Marine i GoW oraz Bulletstorm na X360) A najbardziej to League of Legends i Counter-Strike 1.6 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ scanix Opublikowano 1 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 FPS ★ (TO WIADOMOŚĆ DO ADMINA) Janosik #DZIK: Scanix odpalony cos ma pod guziki prawdopodobnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 1 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 fps/survival Odnośnik do komentarza
Użytkownik tatapl Opublikowano 1 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 survival Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Lutego 2020 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi