Użytkownik Infeek Opublikowano 1 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Nick z CS: infeek;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Admin banujący: brak informacji Serwer: Only DD2 #2 Data zdarzenia: 01.02.2020 godz,. ok. 21:38 Opis sytuacji: a no grałem sobie na DD2 #2 jak to w nudnych chwilach i zostałem bardzo ładnie zabity po czym odparłem na czacie " co kurwa " i dostałem bana o takim powodzie : Added to banned list for 60 minutes Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): nie ukazuje się w amxbans Wycinek bana z konsoli: Added to banned list for 60 minutes Fajnie by było się chociaż dowiedzieć za co, nie dostałem żadnej informacji, ostrzeżenia, a za bluzg na czacie wykluczam tą opcję, po to co czasem się dzieje na czacie/voice czacie, to się nawet nie umywa, więc taki tylko sobie gdybam. Pozdro byczki. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Ban już wygasł dawno ub Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi