Użytkownik∙ SkilleD Opublikowano 2 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) Wzór: Nick z CS:Kiedyś pro teraz Dno -,- ;d Admin banujący:Prawdopodobnie Zbakane_oko Serwer:only dd2 Data zdarzenia:7:40 2 luty Opis sytuacji: Ban za wallhacka gdy go nie posiadam dziwna sprawa jestem ciekawy proszę o rozpiske demka w takim razie od admina banującego ;d Link do bana z amxbans: https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=3788 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Kiedyś Pro Teraz Dno - , - [AMXBans] Reason : ' Wallhack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 106724091 ' [AMXBans] Your IP : ' 89.228.81.35 ' [AMXBans] =============================================== EDIT 2: 3:55 - 3:58 normalne wejscie na dluga zawsze tak wychodze wcelowany w sciane nic w tym dziwnego nie ma pozdrawiam 4:27 - 4:31 co w tym dziwnego flash wyjscie przez gale dostaje flasha chowam się i wychylam na scrollu rampe bo wiedzialem ze roman czysty 4:35- 4:47 między boxami jest szpara i gościa widać mistrzu jak chcesz mozesz pobrać sobie full hltv blue and red models i sprawdzić to czy widać tam kogos oczywiście nie używam gram czysto odkąd dostalem bana za modele na innej sieci ;d 6:44 - 6:49 Czyste wyjscie na bombsite a z flashem jeden frag chlop wybiegl rampe dostal peche wybiegl drugi i tez dostal pestke no nic w tym szczególnego ;d 7:19 Akcja z ct jest najlatwiejsza akcja na świecie gość dostał z nade za 40 hp więc wjechalem na mida i sprawdzilem ciemnie czy nie stoi i przesskanowalem zielona a ze chłop dostał to skanowalem dalej zabiłem i nic innego sie tam nie dzieje Pozdrawiam.. Mam dostawać bana za nic znowu masakra Cs go Global faceit lvl 10 ban za nic Edytowane 2 Lutego 2020 przez SkilleD 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 2 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 @Zbakane_OkO czekamy na rozpiske demka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 2 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Nick podejrzanego: Kiedyś pro teraz Dno -,- ;d SteamID / IP: 0:0:106724091 Data i godzina: 02.02.2020 - 07:42:38 Link do dowodów(Demko,SS,itp): http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2002020714-de_dust2-1580624040-1580625300.zip Rozpisanie Dowodów: 4:35 - 4:47 - jeździsz typowo po modelu przez 12 sek. mimo ze jest za skrzynką/byłem akurat na spec. Coś od siebie: Więcej czasówek nie ma sensu wypisywać. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SkilleD Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Edit 1: 4:35 - 4:47 zmienianie pozycji z lewej na prawa i czekanie az przeciwnik picknie bo go zauwazylem jak zeskakiwal z schodka jakbym jezdzil po modelu to bym jechal równo po modelu kolego będziesz musiał wypisywać dalej Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 No to zaczynamy balange 3:55 - 3:58 +b Wcelowany na anarchi ... na wuha juz widział że mu wyskoczy. 4:27 - 4:31 +b ładnie jezdzisz celownikiem po scianie 4:35 - 4:47 +b Tu perełka akcji tymbardziej ja go tam nie widziałem ani nie słyszałem za skrzynką. Celownik centralnie idzie po glowie, FAKT ze nie umie typ strzelac... ale WH jednak ci pomaga 6:44 - 649 +b 3x szybkie strzaly, CZYZBY NIE ZA SZYBKIE? CT wybiegaja i ginie jeden po drugim... +B 7:19 +b Siedział cicho na respie ct mogłeś podejść i go zabić po prostu jeśli byś go słyszał. Ale co tam zabije go przez skrzynke nie będe sie wyśilał Także odemnie ub nie dostaniesz.... !!!! @Zmiksowany @Shreku jak będziecie chcieli coś dodać to temat zostawiam wam otwarty. 1 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shreku Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Ode mnie również brak ub, nie dam rady ogarnąć demka bo chwilowo bez komputera więc sprawa zależy od @GENERAL ALADEEN 1 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi