Użytkownik eQ` Nowak Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Nick: eQ` Nowak__Spalony Amen "dzisiaj zmieniłem" Imię:Filip Wiek:16 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:nie Doświadczenie z amx[1-10]:7 Czas spędzony na serwerze (link do GT): podam 2 bo dzisiaj o 9 zmieniłem nick. NA TYM CO GRAM - https://www.gametracker.com/player/eQ%60%20Nowak__Spalony%20Amen/145.239.23.161:27110/ STARE-https://www.gametracker.com/player/eQ%60%20Mojej%20Milosci%20Natalia%20%3C3/145.239.23.161:27110/ "wiem słabe ale poprawie" Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/id/Firipuu/ Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]:tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: nie ma co tu pisać możemy widziałem z 2/3 adminów na serwerze ,więc to jest mało jak na taki serwer więc chcę pomóc w rozwijaniu serwera Kontakt:gg/steam/forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:tak @Kamilek @Trivor Edit:1 @Deacon gram od rana na serwie tylko teraz 2h zrobiłem przerwy. Edytowane 5 Lutego 2020 przez SayGooDBye Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Zawsze dodatkowa para rąk się przyda +wiek +składka +mało administratorów +chęci jestem na tak tylko proszę cię, abyś popracował troszke na gt @SayGooDBye jasne, rozumiem troszkę przerwy nigdy nikomu nie zaszkodziło Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ asdffdsa Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lopuss Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 no neutral podanie byś mógł lepiej się wysilić napisać lepiej , na okres próbny +wiek -/+ pali się -/+ podanie takie se mogłeś lepiej sie rozpisać Odnośnik do komentarza
Użytkownik eQ` Nowak Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 7 minut temu, marcinek12 napisał: lopus guwno sie znasz, chlop lata odjebany i chce u was czegos sprobowac chyba was jebie, ze go przyjmiecie poproszę demko z tej sieci gdzie się pale... 4 minuty temu, MamSensa34.5 napisał: Chuj, że gra jeden dzień na serwie xd kto normalny da range takiemu debilowi co gra dzień na serwie i się pali debilem to jedynie ty możesz być ale nie ja WIEM ,ŻE NIE MOGĘ SIĘ WYPOWIADAĆ ALE MUSIAŁEM WALNIJCIE MI WARNA CZY COŚ 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Na Nie -pali sie -gt -Staż (wrócił dopiero, bo bana ma na innym forum) Ogólnie to bym mu odrzucił Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 4 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Na tak + Eq w nicku + Wiek + Steam + Brakuje adminów 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ V1rus* Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Cześć, Ogólnie podjebałeś nick. Ogólnie się palisz na Wall_hack, z 2k10. Cytat Ogólnie dalej chcesz aliasy? Ogólnie podanie super napisane podanie. Ogólnie 14. Wypowiadanie się we własnym podaniu jest zabronione. Podanie od razu zostaje wtedy odrzucone. @Trivor No... Ogólnie się nadajesz na Administratora serwera +++ WIELKI SZACUNEK I POWODZENIA NA STANOWISKU. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Złóż podanie za tydzień Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 10 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi