Użytkownik∙ Lopuss Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Jak wszyscy to i ja PDW!!! Nick:Lopuss Imię:Sebastian Wiek:18 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]:Nie Doświadczenie z amx[1-10]:6 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Lopuss/145.239.23.161:27110/ Steam/Nonsteam (Link do profilu):https://steamcommunity.com/id/lopuss997/ Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]:tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]:tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?:Jestem sumienną i odpowiedzialną osobą jestem pewny że mogę czynić funkcję admina. Nieraz miałem,administratora na różnych serwach i sobie radziłem spędzam dużo czasu na serwerze i jestem aktywną i miłą osobą Jako Admin jestem w stanie podjąć każde wyzwanie czy zbanować,upomnieć gracza itp Nie lubię osób którzy grają z wspomagaczami Dlatego jako Admin bym rozpatrzył sytuacje itp i zbanował żeby mile i fajnie czas z innymi użytkownikami spędził na serwerze Myślę że jestem gotowy podjąć ten krok i pomoc by inni mieli fajną rozgrywkę, nie zawiedziecie się na mnie bo na darmo i dla "beki" bym nie pisał podania się nie starał itp, jestem pewny ze zemnie i jak bym pełnił swój obowiązek będziecie dumni i nie mieli żadnych zastrzeżeń PS. z GT trochę lipa wiem ale będą postępy na lepsze ,Proszę o danie szansy ! Kontakt: Facebook, steam, Forum,serwer,Numer Tel, Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]:Tak PS. Bardzo bym prosił o normalne komenatrze tak albo nie i powody a nie że ćpun i słaby raper itp o co wam chodzi wogóle żal mi was ale no dobra chociaż się pośmieje z was i wogóle co ma ćpanie do podania? haha Edytowane 3 Lutego 2020 przez Lopuss 5 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fleszyk;1337 Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 (edytowane) Ty przynajmniej tutaj dobrze dobierasz słowa, bo w swoich nutach jakoś Ci to nie wychodzi. Na nie - gt - jest po prostu głupi - amx very bad Edytowane 3 Lutego 2020 przez fleszyk;1337 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ drimo Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 na nie - slaby raper - wada wymowy - cpun - idiota - brak znajomosci amx - ujemne iq 1 4 [align=center][/align] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ drimo Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 @Dusia sory 1 4 [align=center][/align] Odnośnik do komentarza
Użytkownik karon Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 nie przecpany leb cpun chujowo rapuje i ogolnie slaby amx i bedzie chcial was lamac jak go zdegradujecie 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Na Nie -gt -amx, chłop kłamie.. -wiek Ogólnie bym go odrzucił, bo robi spiny za nic etc.. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ KlarrSzuker Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 - 2dni na serwie XD - ćpa od rana, gdzie nie pójdzie to go wypierdalają xd - niby ma 25lat, a zachowuje się jakby miał 10 na serwerach - ciągle drze mordę, przeklina i gada o narkotykach - nie potrafi podstaw amx (dowody PW) - jest przećpany Na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lopuss Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Przepraszam że piszę wiem że nie mogę ale wkurzyła mnie jedna rzecz bo piszescie nie i nie a nawet jednego argumentuuuu ne podaliście dobrego tylko że ćpun Admina proszę by rozpatrzył komentarze te normalne ,dzięki 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek pożeracz odbytów Opublikowano 3 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 jestem na tak - dobra morda - kulturalny chlopak - kazdy zasluguje na szanse - znam z poprzedniej sieci - adminow brakuje - zaplaci skladke - swietny kontakt, nawet numer telefon chce podac - ladnie sie rozpisal, nawet duze literki powstawial 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 2 1 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi