Użytkownik Naaf Opublikowano 4 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Witam w niedziele 02.02.2020 znalazłem na drodze mojego kota był cały nie miał nic złamanego , krwi nie było tylko wystawił język i tyle a wcześniej był u sąsiada i nwm co teraz robić a kota mi szkoda Odnośnik do komentarza
Użytkownik szajmonejro Opublikowano 4 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś sąsiada o nękanie zwierząt albo pójdź do niego i go killnij 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 4 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Załatw sam to z sąsiadem xd Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 4 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Może został otruty, ale najpierw bądź pewny takich rzeczy Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 No właśnie może został otruty ;( idź do sąsiada zapytaj wyjaśnij i jak będziesz czegoś pewien to najwyżej na policję albo pie*odlnij typka Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Bloec123 Opublikowano 4 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Moge pomuc zabić sąsiada Jak coś to pisz 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Justynkaa Opublikowano 4 Lutego 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Idź do weterynarza zrób sekcje kota czy został otruty czy nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik Naaf Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Kota zakopałem a ten typ i tak dostanie po ryju bo ja tego tak nie zostawię . Jak tak można ? po co go zabił? Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 5 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Tacy już są sąsiedzi niektórzy. Mojemu znajomemu psa wpakował do worka i wyrzucił związany worek na jego posesje. Dzięki Bogu psa uratowano. Sprawa była zgłoszona na policję lecz brak jakiegokolwiek zainteresowania. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Naaf Opublikowano 5 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Powiesze na ścianie zdjęcie mojego kota może to mi pomoże w tej trudnej sytuacji Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 gdzie się podziały wszystkie dobre b8y :c K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 12 Marca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi