Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propka

Imiła2k12

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Cześć Czołem

a więc tak

Zawsze zastanawialem sie po co jest ta cala runda rozgrzewkowa na noze jest to poprostu zbedne i do usuniecia wspomne jeszcze ze iz nie tylko ja tak uwazam.

nie lepiej by bylo dodac juz  rozgrzewke? na pistolety itp. tak jak to w cs go np jest.

Oczywiscie mowa tu o serwerze dd2 leczenie

olokorawawa.gif

• Użytkownik

Ja jestem za i wiem jaki jest jej zamysł i dlaczego powstała, no ale gracze powoli zaczynają się skarżyć (zadko, ale akarżą) po co ona jest itp.

Moim zdaniem powinna być usunięta bo zabiera tylko czas(1 minuta ,zle zawsze cos xD) i potrafi zdenerwować jak już grasz 4h nonstop(nie mówie tu o sobie, chociaż czasem tak jest :D).

Lepiej ją usunąć bo zamiana na wszystkie bronie jest zbędna, bo gracze będą sb szybko nabijali rank jak dojdą do resp a na rozgrzewce czesto kilka afk się znajdzie

pozdro

• Super 1
  • Użytkownik∙

jestem za dajcie jakieś aka czy coś a nie noże XD

• Super 1
  • Użytkownik
47 minut temu, Lopuss napisał:

jestem za dajcie jakieś aka czy coś a nie noże XD

Jakby tak było to lepsi gracze by se ranking z łatwością nabijali jakby na respa dobiegli, wiem na własnym przykładzie jak to wygląda bo grałem na takich serwach. Dla mnie bez sensu dawać różne bronie, jak już to niech zostanie ta nożowa, ale ja bym usunął to wogóle z serwa 

• JestemNumerem1

Jestem za  rozgrzewke  to lepiej zrobić na pistolety bo przecież to nie mapa 35 hp  ;) żeby rozgrzewac  się na kosy 

• Użytkownik
W dniu 9.02.2020 o 15:44, XejanQ napisał:

Jestem za  rozgrzewke  to lepiej zrobić na pistolety

Bez sensu pistolety są odrazu po rozgrzewce to równie dobrze można usunąć te rozgrzewke

Ja te rozgrzewke bym wydupcył w trybie natychmiastowym bo ona jest zbędna, jak jest dużo graczy to się skarżą "po co ona jest?" i narzekają.

Mi osobiście też się nie podoba bo zabiera czas i jak jesteś afk bo chcesz gdzieś szybko iść to zarabiasz zginięcia za bycie AFK na TT resp w tym czasie.

Proszę kogoś o rozpatrzenie w końcu tego tematu przez kogoś z góry i przepraszam za mój spam tutaj, ale było trzeba odpowiedac, czm ich pomysły są zbędne :D .Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • Właściciel
Właściciel

Zostanie usunięta, raz na jakiś czas zostanie włączona żeby wam nudno nie było :d

• Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• 4 miesiące temu...
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]