Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 5 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Cześć Czołem a więc tak Zawsze zastanawialem sie po co jest ta cala runda rozgrzewkowa na noze jest to poprostu zbedne i do usuniecia wspomne jeszcze ze iz nie tylko ja tak uwazam. nie lepiej by bylo dodac juz rozgrzewke? na pistolety itp. tak jak to w cs go np jest. Oczywiscie mowa tu o serwerze dd2 leczenie Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinVa Opublikowano 5 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Ja jestem za i wiem jaki jest jej zamysł i dlaczego powstała, no ale gracze powoli zaczynają się skarżyć (zadko, ale akarżą) po co ona jest itp. Moim zdaniem powinna być usunięta bo zabiera tylko czas(1 minuta ,zle zawsze cos xD) i potrafi zdenerwować jak już grasz 4h nonstop(nie mówie tu o sobie, chociaż czasem tak jest ). Lepiej ją usunąć bo zamiana na wszystkie bronie jest zbędna, bo gracze będą sb szybko nabijali rank jak dojdą do resp a na rozgrzewce czesto kilka afk się znajdzie pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lopuss Opublikowano 5 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 jestem za dajcie jakieś aka czy coś a nie noże XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinVa Opublikowano 5 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 47 minut temu, Lopuss napisał: jestem za dajcie jakieś aka czy coś a nie noże XD Jakby tak było to lepsi gracze by se ranking z łatwością nabijali jakby na respa dobiegli, wiem na własnym przykładzie jak to wygląda bo grałem na takich serwach. Dla mnie bez sensu dawać różne bronie, jak już to niech zostanie ta nożowa, ale ja bym usunął to wogóle z serwa Odnośnik do komentarza
JestemNumerem1 XejanQ Opublikowano 9 Lutego 2020 JestemNumerem1 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Jestem za rozgrzewke to lepiej zrobić na pistolety bo przecież to nie mapa 35 hp żeby rozgrzewac się na kosy Odnośnik do komentarza
Użytkownik KinVa Opublikowano 11 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 W dniu 9.02.2020 o 15:44, XejanQ napisał: Jestem za rozgrzewke to lepiej zrobić na pistolety Bez sensu pistolety są odrazu po rozgrzewce to równie dobrze można usunąć te rozgrzewke Ja te rozgrzewke bym wydupcył w trybie natychmiastowym bo ona jest zbędna, jak jest dużo graczy to się skarżą "po co ona jest?" i narzekają. Mi osobiście też się nie podoba bo zabiera czas i jak jesteś afk bo chcesz gdzieś szybko iść to zarabiasz zginięcia za bycie AFK na TT resp w tym czasie. Proszę kogoś o rozpatrzenie w końcu tego tematu przez kogoś z góry i przepraszam za mój spam tutaj, ale było trzeba odpowiedac, czm ich pomysły są zbędne .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Zostanie usunięta, raz na jakiś czas zostanie włączona żeby wam nudno nie było :d Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi