Premium NetaO RIP Opublikowano 7 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Pod ty tematem możecie pisać swoje propozycje co dodać/zmienić/poprawić/usunąć z serwera. Wszystkie wasze propozycję zostaną rozpatrzone!!! Zachęcam do wyrażenia swojego zdania. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik lewer Opublikowano 7 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 dodam jeszcze ze zostały dodane de_rast_1337, de_lidl i fy_pool_day Odnośnik do komentarza
Użytkownik lewer Opublikowano 2 Marca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Witam po raz kolejny. Moją propozycją jest by zrobić z ffa serwer 4fun na próbe nie mówie ze chce (chociaż bardzo bym chciał) jakieś smieszne pluginy itp. Temat zakładam z czystej ciekawości czy taki serwer by dał jakieś korzyści dla grających (zyskaniu graczy) jak i dla administracjii? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Andrzej Kościół Opublikowano 2 Marca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 lewer ja jestem na nie. FFA jest lepsze jak dla mnie i dla graczy raczej też. Dla mnie odpada Odnośnik do komentarza
Użytkownik boy in louis vuitton Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Parę propozycji ode mnie; 1. Dodać menu skinów - Czyli wrzucić kilka skinów np. do ak z modelem cs 1.6 i cs:go ( można by je oznaczyć 1.6 i GO ) i zrobić menu wyboru skinów dla VIPA/SVIPA to samo tyczy się innych broni. ( mniejszy wybór dla VIPA w stosunku do SVIPA ) 2. Dodać HP dla SVIPA ( ponieważ VIP jest darmowy dla steamów) za fraga nie mówię tu o jakichś kosmicznych liczbach typu 10 za kill w body itd a 15 za HS tylko z 3 za CIAŁO 5 za HS ( ciężko jest na serwerze FFA jak jest te 30 graczy no wyjść bez szwanku a zachęci to graczy do kupna SVIPA) 3. Plugin na AFK 4. Zmniejszyć próg wywalania za PING do 110/120 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 1. Nie wiem 2. Dodane do 110hp 3 / 5 hs - cialo , hs 3. Jest 4. zmniejszony do 110 Odnośnik do komentarza
Użytkownik boy in louis vuitton Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Kolejna Propozycja Jest dużo map więc dodajcie plugin map cycle? czy jakoś tak ( blokuje on poprzednią mape w wyborze kolejnych map na kolejne 4 mapy ) nie wiem jak to opisać jest dużo map i nie ma po co grać co 2 mape dd2 czy mirage Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 problem lezy po stronie graczy. wybrane zostaly najbardziej grywalne Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 25 Maja 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi