Użytkownik Kacperek Opublikowano 9 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Nick: Kacperek Wiek (dokładna data urodzenia): 01.06.2002 Parę słów o sobie: Mam na imię Kacper, przebywam aktualnie Ełku i chodzę na treningi mma. Jestem w 2 klasie technikum na profilu geodezja. Interesuję się boksem, nie omijam żadnej gali ksw, fame mma. Nie dawno wróciłem do was z 2 miesiące temu, bardzo z tego powodu jestem zadowolony. Lubię grać na serwerze awp, jeden z moich ulubionych serwerów. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: Jestem w stanie spędzić 3h bez przerwy, na telefonie siedzę tak samo często. Czas online na forum: 10d 5h Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Oczywiście, że akceptuję. Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Spędzam dużo czasu na forum i sb, ciężko coś przegapić u mnie interesującego na czacie. Jestem bezkonfliktowy chłopak, nie ma co przez internet skakać. Często widzę jakieś spiny między innymi, wbijają najczęściej jakieś trole i udają zupełnie inną osobę. Co tu mogę dodać więcej, te dwa powody dużo za mnie mówią. Jest to drugie moje podejście po długim czasie i chciałbym je wykorzystać. Edytowane 9 Lutego 2020 przez Kacperek 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 No i o wiele lepiej. Od ostatniego podania nadrobiłeś aktywność (duży plusik) Nigdy nie widziałem że miałeś z kimś konflikt na forum. Podanie estetyczne i ładnie napisane. Jestem na Tak. Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 9 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Jestem na duże Tak + Chęci + Podanie ładnie napisane + Nie widziałem że z kimś by się kłócił na forum czy gdzie indziej + Wiek + Przyda się pomoc + Dobry chłopak ma poczucie humorku + Aktywny jest i stara się bardzo Powodzenia Kacperek . Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Pawełek_Szefito Opublikowano 9 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Na Tak +Podanie pięknie napisane +Wiek +Aktywność Pozdrawiam Screamie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 9 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 na tak wiek ogarnia staż doświadczenie można się dogadać 1 Odnośnik do komentarza
Premium Malma Opublikowano 14 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Na tak Nie zauważyłam żebyś wchodził z kimś w jakieś konflikty co jest na plus. Wiek jest, aktywność w miarę tez. Podanie krótkie i estetyczne. Moje poparcie masz - powodzonka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Na Tak: + Aktywność, + chęci, + wiek, + para rąk do pomocy zawsze się przyda. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 na tak kaczpel ❤️ +wiek +aktywny +znany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Na Tak: +Znany +Aktywny +Pomocny +Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 15 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 na tak +podanie + podanie + chęci + bezkonfliktowy 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Napisz do @shinga i @skowron po instrukcje 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 17 Lutego 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi