Użytkownik∙ JestemFranek Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Wzór: Nick : JestemFranek Czas i data zdarzenia : dzisiaj koło 10-11 Dowód w postaci screenów (Obowiązkowo) : No chyba osoba, która mnie zablokowała powinna dać dowody, nie ja. Macie zjebany wzór. Coś od siebie : Było upomnienie, lecz nic takiego nie zrobiłem, oprócz pisania z Lopusem. Bana mam na 2h czyli około do 13, lecz nie zgadzam się z nim. @Pietrek9090 się kurwa nie śmiej bo zrobię temat z twoimi powodami banów i wylecisz bo jesteś pojebany jak lopus Edytowane 10 Lutego 2020 przez JestemFranek 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 10 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Za to jak zwracasz się do innych skargę odrzucam, nie masz za grosz kultury nawet w odłowaniu. Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 10 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi