Użytkownik∙ JestemFranek Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Twój nick: Franek Nick osoby oskarżonej: @Lopuss Powód (opis sytuacji) : Admin wyzywa administracje xd Dowody: na dole Miejsce zdarzenia: wczoraj chyba xd Coś od siebie: No wystarczy zobaczyć co ten chłopak daje w powodach bana, szczerze to się dziwię, że admina dostał haha 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lopuss Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 hahahaha wiedziałem że ktoś w końcu to napiszę żal mi jest was moje dzieci jak chcesz możesz sprawdzić moją konsole ze nie wpisałem powodu... teraz tłumaczę : Wszedł jakiś dureń na nicku " Dusia ty kurwo trivor ty biedaku" Więc ja w konsoli wpisałem tak amx_ban 0 dusia ty kurwo trivor ty biedaku i nic dalej a ty masz ból dupy o coś XDDD beka w UJ hahahahaa 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Draker10 Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Gościu ty wyzywasz administratora w Banach, za jakiś czas będziesz mi po mamie cisnął? To się leczy ćpunie, a nie ładuje w nos ile wlezie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lopuss Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 1 minutę temu, Draker10 napisał: Gościu ty wyzywasz administratora w Banach, za jakiś czas będziesz mi po mamie cisnął? To się leczy ćpunie, a nie ładuje w nos ile wlezie twa wypowiedz jest bez sensu XD Odnośnik do komentarza
Premium Pietrekk90 Opublikowano 10 Lutego 2020 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Byłem na serwerze i Admin @Lopuss nie wyzywał Administrację tylko dał Bana osobie która w nicku było Obrażane Trivora Admin nikogo nie wyzywał skarga śmieszna i się nakrecacie nie potrzebnie tylko robicie afery i prowkujecie do spin na SB 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ JestemFranek Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Czyli udowadnia to, że nie potrafi nadać bana przez konsole 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 13 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Sprawa wyjaśniona, to nie był @Lopuss Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 13 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi