Użytkownik ZbigniewPompka Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Nick z CS: Zbigniew Pompka Admin banujący: Szadi Serwer: [Only DD2 #2] StrefaSkilla.pl [ASYSTY | RANGI CS:GO][Skin MOD][FreeVipSteam] (de_dust2) Data zdarzenia: 10-02-2020 Opis sytuacji: Stałem na respie na początku rundy i ban Link do bana z amxbans ( http://bany2.strefaskilla.pl/ ): https://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=5132 Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Zbigniew Pompka [AMXBans] Reason : ' Wallhack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : xxx [AMXBans] ======================================= Edytowane 10 Lutego 2020 przez ZbigniewPompka Odnośnik do komentarza
Użytkownik Szadi Opublikowano 10 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-2002101449-de_dust2-1581342540-1581343800.zip 1 runda jak wchodzisz na B odpalony. Dowidzenia latasz wcelowany w ludzi to malo? @ZbigniewPompka bot to masz na drugie bejbe:) Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZbigniewPompka Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 (edytowane) Gdzie wycelowany w ludzi? Jesteś kompletnie nie tam gdzie trzeba. Powinni się zastanowić nad Tobą jeśli chodzi o Admina. Na demie nic takiego nie ma, screenów też brak. Twój jedyny argument jaki masz to cytuję:"1 runda jak wchodzisz na B odpalony. Dowidzenia". Po pierwsze widać jak uważnie oglądałeś demo które mi nagrałeś. Nie wbiegałem na b odpalony tylko byłem w górnym trupie. Po drugie nie miałem po co wbijać na B bo byłem po stronie CT . Po trzecie pilnowaliśmy paki w górnym więc. Za zwykłe skany też dostanę bana bo Twoim zdaniem mam AIMA? Śmiech na sali czas zmienić Admina bo poszkodowanych z Twojej głupoty może być więcej. Następnym razem obejrzyj demo które nagrałeś ponownie i dorzuć parę screenów. Admin na zasadzie "Proszę pani on się przezywa". Brak argumentów i brak dowodów. Edytowane 11 Lutego 2020 przez ZbigniewPompka Obejrzałem demo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZbigniewPompka Opublikowano 13 Lutego 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 UBTeam śpi na tym serwerze czy co jest grane jednego klienta będziecie obsługiwać tydzień? Czuje się jakbym w kolejce do lekarza siedział. Jakiś bot co się na cs-sie nie zna dał mi bana i cisza w tej sprawie. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 14 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Z racji że temat leży dość długo to pozwoliłem sobie przeglądnąć demko. Wybrałem te ciekawe czasy które mnie zaintrygowały 6:09 +b Widać jak jezdzisz celownikiem po scianie wcelowany na longu. 10:27 - 10:39 +b To samo tylko z AWP jak sie idzie na gale. 11:26 +b Tu tak samo z respa wcelowany, w górnego trupa jeszcze sie model nie pokazał. I juz strzały 12:01 +b Tutaj zaś w górnym dobre info celownikiem po skrzynce. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Po przejrzeniu demka również, raz normalnie później na sprawdzenie dokładniejsze z wh, lecisz troche w kulki. Brak UB Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz zbanowany/nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi