Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 11 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 elo strefowicze ja mam takie pytanie czy na Serwerze można palić rolke ? bo dziś była taka sytuacja pale sobie rolke a jakiś uzdolniony Adminek pisze na u@ "zakaz sgs' i niby palenie rolki jest zabronione a nigdzie w regulaminie tego nie widze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 11 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 @Kamilek dziś gdy wbiłem na serwer napisał " nie można już robić SGS, GS i GSJ" Więc ja z Jaśkiem po ustaleniu na u@ powiedzieliśmy, że za palenie rolki dajemy 30min banicji. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 22 minuty temu, truc2fou napisał: @Kamilek dziś gdy wbiłem na serwer napisał " nie można już robić SGS, GS i GSJ" Więc ja z Jaśkiem po ustaleniu na u@ powiedzieliśmy, że za palenie rolki dajemy 30min banicji. tylko że sgs i gsj nigdy nie można było robić i jest to nawet w regulaminie a palić rolke można i nie ma czegoś takiego ze admini sobie ustalają regulamin ;D Odnośnik do komentarza
Użytkownik ~FrEsH~ Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Ponoć Lolków też nie można palić Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ SerekWalniliowy Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 o kurwa zaraz za skakanie bedzie ban na 30 minut XD BTW. ty ustalasz z jakims adminem nad banowaniem za palenie rolki? XD @truc2fou Mam nadzieje ,ze nadasz sobie bana za te piękne "GSJ" ohh Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi