Użytkownik∙ bajnelanda Opublikowano 11 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Nick: truc2fou Imię: Krzysztof Wiek (dokłada data): 12.05.2006 SID: STEAM_0:0:461156799 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Tak na prawdę zależy od dnia, przez parę dni byłem mniej aktywny z powodu szkoły, dużo sprawdzianów oraz nauki, ale żeby nie przesadzać też z tą aktywnością to tak około ~5h Opisz siebie: Od czego by tu zacząć, na co dzień jestem osobą, która stara się być obiektywna, nie patrzeć typowo na "osiągi" danej osoby, każda osoba jest tak samo cenna co druga, nie ma wyjątków, charakteryzuję się tym, że jak coś zacznę to za wszelką cenę będę brnął, by to skończyć, nie lubię się poddawać w połowie drogi, początku jej. Osobiście jestem osobą która ma do siebie duży dystans, nie denerwuję się na byle co, lubię często pożartować sobie, wprowadzić luźny nastrój, bo to jest najważniejsze, każdy powinien jednak tą cząstkę siebie wlepić w coś, co brniemy, nie robię nic na siłę, pracuję zawsze, by osiągnąć swój cel, drogi na skróty nigdy nie uznawałem, nie będę uznawał. Nie wchodzę w konflikty, bo nie czuję potrzeby szukać "spin" które nigdy nic nie wniosą, lepiej je załagodzić, aniżeli dolewać oliwy do ognia. Dlaczego akurat Ty?: Hmm... Dobre pytanie. Zacznę od tego, że jestem dosyć znany na forum i każdy wie, że jestem aktywny. Chciałbym dodać, że na forum zdobyłem 2 rangi są to Typer i Admin Only DD2 i myślę, że większość osób z UBT nie ma tyle czasu co ja, dlatego chciałbym dołożyć swoje 2 ręce i głowę i pomoc im w tej o to roli. Dodając teraz nie mam co typować w poddziale "Sztuki walki", ale w marcu już zacznę typowanie i pokaże również na co stać mnie na randze Typer. Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak miałem raz, na początku popełniałem błędy, ale później już było co raz to lepiej i rozwijałem swoje umiejętności. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Szczerze mówiąc to więcej niż średnia. W kwietniu 2019 roku pełniłem tą funkcje. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ DarkoV Opublikowano 11 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) ja jestem na nie -odróżniasz palenia rolki od sgs - wiek 14 lat? nawet admina nie powinieneś miec +- podanie Edytowane 11 Lutego 2020 przez Pawel2004 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 11 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Na nie -jest wystarczająco członków ubt -Wiek xdd -bez sensu napisane podanie "pomimo swojego wieku poradzę sobie z wykrywaniem czitow" - co ma do tego czy widzisz jak ktoś celuje przez ścianę? XD 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 11 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Osobiście jestem na TAK. Jesteś młodą osobą, a co za tym idzie masz dużo wolnego czasu, jeśli będziesz aktywny i będziesz wykazywał się dużym zainteresowaniem to dlaczego by nie? Drugą sprawą jest twoja interpunkcja, podanie napisane na bardzo wysokim poziomie, jest w sam raz, nie za krótkie, nie za długie. Nikt nie był od razu kozakiem, trzeba od czegoś zacząć, a więc jestem za daniem Ci szansy. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 11 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Ja Cię za bardzo nie znam ale szanse zawsze można dać ze względu na to ze kiedyś musi być ten czas aby zdobyć te cholerne doświadczenie. - wiek, musisz najpierw przestać raczkować, + chęci, zaangażowanie w życie forum -/+ doświadczenie. UBT powinno charakteryzować się pewnymi działaniami z ich strony bez żadnych błędów. Wiadomo uczymy się na błędach ale na tej randze człowiek powinien być bezbłędny, wiec miejmy nadzieje, ze tutaj się nimi nie popiszesz. @NeQMaster jakby była wystarczająca ilość to by zamknęli rekrutacje Edytowane 11 Lutego 2020 przez hk. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 11 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Sam w jego wieku latałem z moderatorem po sieciach, wiek to żaden wyznacznik. Podanie ładne i czytelne + wydajesz się być ogarnięty, więc również jestem za jakimś okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ scanix Opublikowano 11 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Każdy kiedyś zaczynał, więc: +myślę że jak na wiek jesteś ogarnięty +masz admina a to już coś +dużo czasu oraz chęci Na tak 1 ★ (TO WIADOMOŚĆ DO ADMINA) Janosik #DZIK: Scanix odpalony cos ma pod guziki prawdopodobnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngpolonais Opublikowano 11 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 na tak ogarnia miły dużo czasu poświęca na forum staż na forum -wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tuptus Opublikowano 12 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) IDK"+/-" + Wiek + Podanie - Doświadczenie + Aktywny +/- Wszystko i tak zależy od testów, palisz się? Pal się dalej, ale nie ukrywaj tego przed ludźmi jak niektóre osobniki. Edytowane 12 Lutego 2020 przez SmyrSmyrpoRowku Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 13 Lutego 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś się do @Zmiksowany po paczkę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 13 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 Pisząc na niego że "XDD wiek haah" sami pokazujecie swój poziom.. A wy nie pamiętacie jak zaczynaliście? Każdy od czegoś musi zacząć. A co do tego że jest już dużo UBT to wielkie XD Ostatnio ludzie czekali cały dzień żeby ktoś sprawdził ich ss'y bo żaden z UBT się tym nie zajął. Jestem na wielkie TAK +Podanie +Masz admina + Wiek to tylko liczba.. Znam osoby które są starsze a zachowują się jak dzieci. +Chęci 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Zmiksowany Opublikowano 14 Lutego 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi